🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İtopya B580 konusu çok öne çıkmış böyle olmaz. Hemen buraya desteğe geldim, bu konu bize baktı kötü günümüzde yanımızda oldu. Bakma sırası bize geldi artık.

342₺ neredeyse yarı fiyatına, sepet testi de geçildi.

Alıntıyı görüntüle
15 yıl önce falan 2 tane almıştım bundan yanlış hatırlamıyorsam biri 100mbs diğeri 150 Mbs di
İş görüyor

Arkadaşlar aynı ürünü kullanıyordum 5 Ay kadar kullandım inanılmaz kötüydü çekmiyordu, yavaştı internet vs sonra araştırdım güncelleme yaptım İdare edecek bir seviyeye geldi. İnternetten güncellemesini yapın alıyorsanız kendisi otomatik yapmıyor driver'ları falan kurarken.

Üzgünüz, Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu - Uzay Grisi ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin.

BUNUN SEBEBİNİ BİLEN VAR MI. TR ADRES TEKİRDAĞ

Üzgünüz, Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu - Uzay Grisi ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin.

BUNUN SEBEBİNİ BİLEN VAR MI. TR ADRES TEKİRDAĞ
ürün bitince öyle yazıyor adresle alakalı değil biri satın almış senden önce

Deponun tahtı sallanıyor. Acilinden şöyle bir şey gelmeli ve 1 liraya kulaklık ile 6 kuruşa B580 atağına cevap verilmeli, çok köşeye sıkıştık.

1777669229188.webp

Depoya düştü aldım hemen ama içime sinmedi 1 TB olsaydı tereddüt etmezdim ama
Şüpheliyim şimdi

Geri