🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 4 Pro - 9839 TL - Hepsiburada

dembe

80+
Reaksiyon skoru
168
Ilık fırsat bana göre çünkü kulak içi kulaklık için yüksek bi ücret olduğunu düşünüyorum.

Ama her şeye rağmen görmüş olduğu en düşük fiyat. İlk kez 10.000 TL'nin altına düşüyor ki bence daha düşer.

Satıcı Hepsiburada. Ürünün altındaki kuponu kullanmayı unutmayın.

Link: https://app.hb.biz/SOG7uJ4XdrMj

İki inceleme sitesinden artılar ve eksiler kısmını atıyorum.

Ekler

• 98437.webp
    98437.webp
    44.2 KB · Hit: 202
  • 98435.webp
    98435.webp
    61.1 KB · Hit: 202
  • 98439.webp
    98439.webp
    56.1 KB · Hit: 143
  • 98433.webp
    98433.webp
    58.1 KB · Hit: 117
  • 98431.webp
    98431.webp
    54 KB · Hit: 196
Aşırı abartı fiyat bence. Max 5k veririm o da vermem muhtemelen alternatif güzel modeller var daha ucuza
Kesinlikle katılıyorum. Ama ürün kaliteli. Bütçe sıkıntısı olmayan veya Samsung telefon kullanıp da almak isteyen için açtım. Fiyat şimdiye kadar ki en düşük fiyat.

Ilık fırsat bana göre çünkü kulak içi kulaklık için yüksek bi ücret olduğunu düşünüyorum.

Ama her şeye rağmen görmüş olduğu en düşük fiyat. İlk kez 10.000 TL'nin altına düşüyor ki bence daha düşer.

Satıcı Hepsiburada. Ürünün altındaki kuponu kullanmayı unutmayın.

Link: https://app.hb.biz/SOG7uJ4XdrMj

İki inceleme sitesinden artılar ve eksiler kısmını atıyorum.
Hifi ses için Samsung kullanıyor olmalısınız.
Samsung seamless codec üzerinden sadece hifi ses veriyor.

Hifi ses için Samsung kullanıyor olmalısınız.
Samsung seamless codec üzerinden sadece hifi ses veriyor.
Samsung S25 Edge kullanıyorum hocam duymuştum bunu teşekkür ederim yine de bilgi için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Samsung S25 Edge kullanıyorum hocam duymuştum bunu teşekkür ederim yine de bilgi için.
Çok istediğim bir telefondu o :D.
Hatta yd ile TR arasında 10k fark olunca Tr alıyım demiştim. Ama Mediamarkt'da denedigimde o kadar da etkilenmedim.
iPhone Air'den çok daha etkilenmiştim.
Bende 1 sene yetsin diye toplam 50k'ya yd iPhone Air ve yd s24+ aldım :d.

Çok istediğim bir telefondu o :D.
Hatta yd ile TR arasında 10k fark olunca Tr alıyım demiştim. Ama Mediamarkt'da denedigimde o kadar da etkilenmedim.
iPhone Air'den çok daha etkilenmiştim.
Bende 1 sene yetsin diye toplam 50k'ya yd iPhone Air ve yd s24+ aldım :d.
Telefon harika ama batarya ömrü gerçekten çok kötü. Sizinki daha iyi tercih olmuş kesinlikle. Masa başı çalıştığım için şarjda düzenli ama sağa sola gezmeye gidince pişman ediyor.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
1000 tl civarı alınabilecek f/p kulaklık önerebilir misiniz. sadece müzik dinlemek için kullanacağım

codec biraz pazarlama hamlesi farklı marka da aac codec ilede aynı sesi alacaksınız
en iyi twsdir kendisi samsung eskisi gibi yerel fiyatlandırmaya çok özen göstermiyor fiyat haliyle boru

Daha zam yememiş 11k ya airpods pro 3 alırım
bende 4 var memnunum proyu düşünemiyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000 tl civarı alınabilecek f/p kulaklık önerebilir misiniz. sadece müzik dinlemek için kullanacağım
samsung core yada buds fe vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerçi onlarda 2-3k lara çıkmış xiaomi modellerine cmf varsa onlarda güzel

Geri