kanka hemen hemen her spor salonu aynıdır diye düşünüyorum direkt kendimi anlatıyorum 1 ay önce başladım; temiz ayakkabı plaj havlum 1 litre termos su için. bunlarla gittim iki üç hareket gösterdi. sonra air droptan notlara kaydetmiş olduğu bir program attı. ben bunu ezbere attığını düşünüyorum pek ilgilenmedi zaten. zaten isimlerden aletleri bulamadım salonda. gittim ağırsağlam appi indirdim. hazır programlar var orda. zaten videolu gösteriyor. aletleri kendin yavaş yavaş buluyorsun. hatta bölgesel çalışmak istersen vücut haritası üstünden bölge seçip çalışabiliyosun. hareketleri sana gösteriyor reels kaydırır gibi izliyosun. push pull legs diye program var baya insan favorilemiş şu an onu uyguluyorum. supplementlere yani takviyelere gelirsek; protein kas için zaten en önemlisi. günlük ihtiyacını besinlerden karşılarsan tavuk vs almana bence gerek yok. doğaldan bas. dersen düzensiz alıyorum yeterince girmiyor vücuduma protein o zaman alabilirsin aromalılar var ama ben sevmedim tercih senin. proteinden sonra en çok kullanılan sanıyorum kreatin. kreatin de kaslarda su tutuyormuş herhalde. biraz daha pumplı görünüyorsun tekrarlarında da 1-2 artış oluyormuş. harbiden de öyle. kalanları bilmiyorum. bcaa önermiyor kimse sebebini bilmem.