🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu yeni zamlar ile birlikte depodan iPhone 17 almanin bir anlami kalmiyor gibi. resmi satis fiyati 78 bandindayken 73-74’e gidiyordu Amazon’da. depo ortalama 57303 lira belirtiyordu. resmi satis 85 olduguna gore onun da ortalama fiyati 65 civarina gelir artik. depo urunune 65 vermek, bilemedim o yuzden.
62.500 civarı olacak hesaba göre tabi eğer otomatık zamlıyorlarsa. depo urunune 100bin de verilir yeter ki piyasasına göre dişe dokunur indirim olsun

Hayırlı olsun. Ne kadara almış oldunuz?

Cidden 6 gün içinde birisi alıp sonra iade olup size gelmesi epey kısa süre
Teşekkür ederim. Evet hocam baya kısa. 57303 lira Amazon fiyatı yaklaşık 2500 civarı da bonus geldi kredi kartından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

organize kötülük işte hocam satın alıp iade eden tayfa telefonu satın alamamışlar senden önce hayırlı olsun size hocam ama gerçekten sıkıntılı bir durum sistemin bu denli istismar edilmesi size demiyorum sakın yanlış anlamayın.
Estagfurullah hocam. Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız bildiğiniz istismar ve kontrolsüz bir sistem

Videosunu ben buldum sen zahmet etme, hayırlı olsun ayrıca.

Hay eline sağlık bir türlü bulamadım şunu :D

Videosunu ben buldum sen zahmet etme, hayırlı olsun ayrıca.

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun

Son düzenleme:
Telegramdakiler bunu saniyesinde alıyor. İhtiyacı olan varsa oradakiler görmeden alın. Bazen 1260a felan da düşüyor. Stok 2

1778108976193.webp

1778257619063.webp

uzun zaman sonra mantıklı bir ürün düştü onu da çok hızlı yediler

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
KONUDA LÜTFEN TELEGRAM LİNKİ İSTEMEYİNİZ.

Güncelleme;
Çoğu iyi fiyatlı ürünün stoğu bitti tek tük kaldı veya tekrar geliyor tüm ürünler için

Konu 2025 yılının en popüler konusu oldu değerlendirenlere hayırlı olsun bu nedenle konuyu depo indirimleri için ana konu olarak düzenliyorum

14 günde 500.000 hit. Konu başında olan arkadaşların çoğu halen burda. Mcquenn sadakatinizi takdir ediyor 🏹

6.04.2026 itibariyle 1 milyon hit
hocam bilmediğimden soruyorum depo urunleri daha mı ucuza geliyor ve sadece belirli şeyler mi var bana ddr5 5600mhz laptop için ram lazım

hocam bilmediğimden soruyorum depo urunleri daha mı ucuza geliyor ve sadece belirli şeyler mi var bana ddr5 5600mhz laptop için ram lazım
bunu tahmin etmek acayip zor bazen depo ürünleri komik rakamlara düşüyor yakalamaya çalışıyoruz
eskisi kadar iyi değil ama bakıyoruz arada

Nazar mı değdirdik beyler depoya adam akıllı indirimli ürün düşmüyor depoya 1 aydır :(

Son düzenleme:
Geri