İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Müşteri hizmetleri muhasebeleştirme işlemi olmamış olabilir dedi. Harcama yapılmadığı için büyük ihtimalle gelmiyor. Bende de aynı durum oldu gece konuyu gördükten sonra kampanyaya katıldım. 3 ay içinde en az 1 alışveriş yapma kıstası olduğunu sonradan fark ettim. Katıldıktan sonra harcama yaptım fakat sms gelmedi. Anladığım kadarıyla sms gelenlere katıldıktan hemen sonra geliyor.

Yeni üyelik açtım girdim hiç dikkat etmemiştim kampanyalar kısmına teşekkür ederim. Mevcutta prime hesabım vardı bir türlü etkinleştirmedi bende yeni hesap açtım.

Aktif amazon prime üyeliği devam edenler kampanyaya katılırsa, sonraki abonelik yenileme tarihinden itibaren mi başlatıyor yoksa var olan ücretini ödemiş olduğu aboneliği yakıp yeni ücretsiz abonelik şeklinde mi başlatıyor, yararlananlar aydınlatabilir mi? :)

Kampanya linki geldi, 30.04.2027 son kullanma tarihi diyor. Hemen başlatsam mı yoksa bekleyip yenileme tarihine 1 gün kala mı aktif etsem bilemedim. 2 gün önce otomatik yenilemiş aboneliği, 28 günlük parasını ödediğim aboneliği yakmayak :P

Aktif amazon prime üyeliği devam edenler kampanyaya katılırsa, sonraki abonelik yenileme tarihinden itibaren mi başlatıyor yoksa var olan ücretini ödemiş olduğu aboneliği yakıp yeni ücretsiz abonelik şeklinde mi başlatıyor?
Mevcut aboneliğin üzerine olmuyor, en azından bende olmadı.
Aboneliğin varsa iptal ediyorsun, kalan gün kadar parasını iade edip aboneliğini siliyor.
Üzerine link ile abone oluyorsun, 6 ay sürecin başlıyor.

İşCep’ten ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut durumda Amazon Prime üyesi iseniz üyeliğiniz ücretsiz olarak devam etsin!

Bankamatik Kart’ı ya da Maximum Kart’ı olan müşterilerimiz 6 ay; Maximiles, Maximiles Select, Maximiles Black sahibi müşterilerimiz 12 aylık Amazon Prime üyeliği kazanacaktır.

Katılmak için: Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kart

Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Aidatsız Kartlar, MaxiPara Kartlar, Ticari Kartlar, Vadematik Kart kampanyaya dâhil değildir.
eyw adamsın reisim

Ben hemen bugünü seçmedim. Bu yüzden kampanya aktif olmadı. Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tekrar prime aboneliğinizi yenileyin sonrasında aktif olacaktır şeklinde bilgi verdiler. Prime aboneliğimi yeniledikten sonra tekrardan denedim yine olmadı. Tahminimce bir sonraki faturalandırmadan sonra aktif olacak ya da bir kaç gün sonra

Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar bugün tekrar denerlerse olabilir. Paylaştığım tarihte hata alıyordum fakat bugün denediğimde 6 aylık üyelik aktif oldu. Bilginize...

Geri