soğutucun nedir hocamişlemciyi az önce taktım, OCCT de extreme-steady modda test başlattım ve 1.12V 156W %100 4625MHz de 95 derecede çalışıyor. Neden bu kadar yüksek, 5.2MHz ye neden ulaşmıyor, işlemci kitinden dolayı olabilir mi? Alıntıyı görüntüle
120W moduna sabitlersen sorun çıkacağını düşünmüyorum ve OCCT çok ağır bir test doğal.işlemciyi az önce taktım, OCCT de extreme-steady modda test başlattım ve 1.12V 156W %100 4625MHz de 95 derecede çalışıyor. Neden bu kadar yüksek, 5.2MHz ye neden ulaşmıyor, işlemci kitinden dolayı olabilir mi? Alıntıyı görüntüle
işlemciyi az önce taktım, OCCT de extreme-steady modda test başlattım ve 1.12V 156W %100 4625MHz de 95 derecede çalışıyor. Neden bu kadar yüksek, 5.2MHz ye neden ulaşmıyor, işlemci kitinden dolayı olabilir mi? Alıntıyı görüntüle
Aynen katılıyorum hocam. Aida64 Mandel testi de yeterli. Zorlamak istersen test bittiğinde düğmeye 5 kere bas tamamdır. Oyunlarda 35-40 derece aşağıda çalışır test verilerine kıyasla.Occt daha çok işkence testi gibi. Günlük kullanım için r23 multi core testi daha sağlıklı
En kritik sorulardan biri cevapsız kalmışsoğutucun nedir hocam
r5 5600 ile kullanıyordu arkadaşım 60-70 derecelerdi. Occt testi çok önemli değil oyunlarda sıkıntı var mıCooler master, master lıquıd ml240l v2 rgb
240 la normal bide çok iyi bişe değil.Cooler master, master lıquıd ml240l v2 rgb
bütçe?ne önerirsiniz sıvı soğutma olarak.