2. El Samsung Galaxy A17 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
60
Herkese selam. 2. el 3 gün kullanılmış A17 alınır mı? 11 bin TL fiyatı mevcut abim dediğim bir insan satıyor annem için almak istiyorum telefonun sıfır fiyatları da bu civarlarda sanırsam ancak tanıdığım olduğu için bir anda vermeyeceğim ay ay vermemi kabul etti bu da benim işime çok geliyor o yüzden tercih etmek istedim. Klasik Candy Crush tarzı oyunlar oynar Facebook Instagram dışı sosyal medya uygulaması kullanmaz. Samsung dışında kullanamıyor kendisi. 😄

Herkese selam. 2. el 3 gün kullanılmış A17 alınır mı? 11 bin TL fiyatı mevcut abim dediğim bir insan satıyor annem için almak istiyorum telefonun sıfır fiyatları da bu civarlarda sanırsam ancak tanıdığım olduğu için bir anda vermeyeceğim ay ay vermemi kabul etti bu da benim işime çok geliyor o yüzden tercih etmek istedim. Klasik Candy Crush tarzı oyunlar oynar Facebook Instagram dışı sosyal medya uygulaması kullanmaz. Samsung dışında kullanamıyor kendisi. 😄
kankam sıfırı 10 bin boş yapmasın taksit mevzusu için diyorsanda git a101 de 6 taksitle al 6 mıydı 9 muydu adam mı dolandırıyor ikinci eli sıfırdan pahalıya satıyor

6 ram yetmez alma zaten sıfırı taksitli şekilde 12k

6 ram yetmez alma zaten sıfırı taksitli şekilde 12k
6 Ram nasıl yetmiyor hocam alt tarafı candy crush oynanıyor facebook da geziliyor telefon taksitli şekilde 12 bin tl değil sıfır peşin 12 bin tl ayrıca taksitli yapıldığında üzerine faiz koyulacak bayidende inceledim türk telekom neredeyse 3 bin faiz koyuyor. Araştırmadan yorum yapmayın arkadaşlar rica ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede alabileceğim faizsiz taksitli başka model bulamadım

6 Ram nasıl yetmiyor hocam alt tarafı candy crush oynanıyor facebook da geziliyor telefon taksitli şekilde 12 bin tl değil sıfır peşin 12 bin tl ayrıca taksitli yapıldığında üzerine faiz koyulacak bayidende inceledim türk telekom neredeyse 3 bin faiz koyuyor. Araştırmadan yorum yapmayın arkadaşlar rica ediyorum.

Bu bütçede alabileceğim faizsiz taksitli başka model bulamadım
telefon boştayken kaç ram kullanıyor zaten artık yetersiz bence

Neneme aldırdım gayet iyi şuanlık brn bile memnun kaldım cihazdan fakat uzun kullanımda nasıl olur orasını bilemeyiz.
Ama ben olsam şahsen sıfır almaya çalılırdım her ne kadar az kullanılmış olsada 2. El 2. Eldir kutuyu ilk sen açmış olmayacaksın neticede.

Hocam samsungun a serisini önermem kız kardeşime devlet şekerini ölçüsün diye A24 verdi 2 seneden fazla sadece şeker ölçmek için kullandı uygulama yoktu sonradan cihazı sıfırlamama rağmen cihaz çok ağır çalışıyor önermem sana Alıyorsan o paraya iphone 11 alabilirsin daha stabil kullanırsın veyahut 2. elde kaçak poco x6 pro fln bak en sağlıklısı bu olur senin için

İlla samsung istiyorsa ikinci el 8 9 civarına s21 yada 10 13 arası s22 bence mantıklı olabilir a serisi bir cihazdansa

A17 nerede 10 bin hocam? Abimin elindeki 128/6 modeli

Pek de 2. El sayılmaz telefon 3 gün kullanılmış
kankam mal alırken gerçekten araştırın bak şimdi sadece 1 dk tek araştırdım sonuç
https://technopluskibris.com/telefon/telefonlar/android/prd-samsung-galaxy-a17-6128-gb-light-blue : 9.500

https://www.trendyol.com/samsung/ga...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true : 10.400

https://www.hepsiburada.com/samsung...N2AwLWAvzSxpP5hdfES1kYCFr4zPHYlBoC8vYQAvD_BwE : 10..700

lütfen yanlış anlamayın zamanında araştırmadan çok mal aldım çok pişmanlık yaşadım yaşadığımı yaşamayın diye diyorum teşekkür ederim

A17 nerede 10 bin hocam? Abimin elindeki 128/6 modeli

Pek de 2. El sayılmaz telefon 3 gün kullanılmış
ayrıca sabah ben baktığımda a101 deki 10.300 dü bak senin attığın linkte fiyat değişti diyor birde seçeneğin varsa a36 al ömürlük kullansın şahsen kullanıyorum ve mük ama fazla kaçabilir sonuçta annene alıyorsun en doğrusunu sen bilirsin

hocam derdin taksit ise
amazon.com.tr gir
cmf phone 1 128GB yeşil rengi bu
onda da peşin fiyata 6 taksit var kredi kartına. fiyat 11999
A17 den 10 kat iyi bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907