Corsair Hs80 Vs Asus Rog Pelta Hangisini Almalıyım?

Reaksiyon skoru
202

bu ikisi arasında kaldım. cs tarzı ses kasma gerektiren rekabetçi oyunlardan ziyade single player oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. yani sinematik deneyim benim için daha önemli. arada da arkadaşlarımla discorddan sohbet ederim. sizce hangisini almalıyım? hs80 mikrofon kalitesi bakımından bir tık daha iyi diye biliyorum ama ses kalitesi anlamında bizzat deneyimlemeden bilgi edinmek zor. bu kulaklıkları kullanmış arkadaşlar hangisini tavsiye eder? yardımcı olursanız sevinirim. bu ikisinin yerine önereceğiniz başka bir kulaklık varsa da 8000tl altında olmasını tercih ederim.

HS80 al, bana göre tek eksisi rakiplerine göre şarjı biraz az gidiyor 1-2 günde bir şarja takmam gerekiyor 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim.

Garanti ve taksit açısından 250 tl fazlasına Amazondan almanı tavsiye ederim.

HS80 al, bana göre tek eksisi rakiplerine göre şarjı biraz az gidiyor 1-2 günde bir şarja takmam gerekiyor 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim.

hocam amazonda sadece beyazı var galiba ya da siyahı ben bulamadım

bu ikisi arasında kaldım. cs tarzı ses kasma gerektiren rekabetçi oyunlardan ziyade single player oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. yani sinematik deneyim benim için daha önemli. arada da arkadaşlarımla discorddan sohbet ederim. sizce hangisini almalıyım? hs80 mikrofon kalitesi bakımından bir tık daha iyi diye biliyorum ama ses kalitesi anlamında bizzat deneyimlemeden bilgi edinmek zor. bu kulaklıkları kullanmış arkadaşlar hangisini tavsiye eder? yardımcı olursanız sevinirim. bu ikisinin yerine önereceğiniz başka bir kulaklık varsa da 8000tl altında olmasını tercih ederim.
nova 3p al @Yozgatlııı aldı memnun

hs80 kullanan biri olarak tavsiye ederim 3 senedir kullanıyorum hala taş gibi arkadaşın dediği gibi şarjı biraz hızlı gidiyor ama onun haricinde gayet iyi

Bu ara niyeyse çok fazla rog pelta indirimi reklamı vs. gördüm. O yüzden kesin corsair olan daha kalitelidir diye düşünmekteyim. (2 Ürün hakkında da bilgim yok bu arada)

HS80 max pil kapasitesi, birden çok cihaza bağlanma gibi özellikleri ile iyi evet, ama kablolu olarak kullanamama ve mikrofon kalitesindeki belirgin düşüş bu modeli alınmaz hale getiriyor. (fiyat olarak da max modeli 1000 tl daha pahalı)
hocam amazonda sadece beyazı var galiba ya da siyahı ben bulamadım
Doğrudur hocam,

hs80 in şarj süresi o kadar kısa olmasa da rakiplerine göre kötü bence hs80 max alarak o problemi de ortadan kaldırabilirsin
mikrofonu ve ses yüksekliği güzel ses netliği de iyi
Hyper x cloud 3 s nasıl onu düşünüyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hyper x cloud 3 s nasıl hocam?

Aynen sorun varsa cevaplarım

Baktımda hard FPS oyuncusu değilsin steelseries al 3p aldım mikrofon rahatlık olarak çok memnunum ses kaliteside güzel ses kasma olarak aynı fiyatta olan 3s daha iyidir ancak deri ped GG gibi yazılımı yok ve rahat olmadığına bahse girerim 3p ye göre.

Aynen sorun varsa cevaplarım

Baktımda hard FPS oyuncusu değilsin steelseries al 3p aldım mikrofon rahatlık olarak çok memnunum ses kaliteside güzel ses kasma olarak aynı fiyatta olan 3s daha iyidir ancak deri ped GG gibi yazılımı yok ve rahat olmadığına bahse girerim 3p ye göre.
yenimi çıktı hocam ve cloud 3 s e göre gerçekten mikrofonu vs iyi mi? eğer öyleyse onu alacağım.

yenimi çıktı hocam ve cloud 3 s e göre gerçekten mikrofonu vs iyi mi? eğer öyleyse onu alacağım.
Yeni çıkmadı vardı zaten cloud 3s mikrofonu nasıl bilmiyorum ama GG yazılımı ile bile nova 1 mikrofonu bile baya kaliteli ben herkesten çok kaliteli yorumu aldım zaten testlere bakarsan anlarsın az çok tahminime göre evet 3s den daha iyidir dediğim sebeplerden dolayı ama 3s e bakmak lazım hiç bakmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,362
Üyeler
196,941
Son üye
TheOrder_
Geri