ucel
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Nasıl yani?o başka bir şey
Nasıl yani?o başka bir şey
Başka seçenek yok.konu dışı bu arada idefix'den ürün almanızı tavsiye etmem. inanılmaz yavaşlar. gamingenden aldığım klavye değiştircektim idefix üzerinden aldığım 10 gün sonra dönüş yaptılar 10 gün. düşünün yani kötü bir alışveriş sitesi bence uzak durun
var ama 15 watt sanırım oda hiçbirşeye yetmiyormag da type c yok mu şarj edemiyor mu
fiyat tahmini kaç civarı olucak27 İnç de Penta Tandem bekliyorum 540Hz ve üstü, gelsin direkt alıcam.
100Kfiyat tahmini kaç civarı olucak
MSI sitesine girip bakabilirsin.Speclerinde 3. Nesil oled diyor, tandem olarak görünmüyor
MAG olanı al görüntü ve hız aynı. MPG de ek özellikler var sadece dp 2.1 gibi.mag ve mpg malzeme kalitesi olarak aynı dime o zman harbi anlamsız kalıyor gibi dp hariç
27UCDM gobek yapmis egri degil gobek olmus.Tam satıp geçmelik olmuş. Yeni özelleştirilebilir hdr eğrisi, tandem panel, black crush çözüldü, trueblack500 vs
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eski black crush
Alıntıyı görüntüle
Yeni
Alıntıyı görüntüle
İdefix degismemis demek himmkonu dışı bu arada idefix'den ürün almanızı tavsiye etmem. inanılmaz yavaşlar. gamingenden aldığım klavye değiştircektim idefix üzerinden aldığım 10 gün sonra dönüş yaptılar 10 gün. düşünün yani kötü bir alışveriş sitesi bence uzak durun
321up x24 demek 2026da çıkan güncel model demek zatenakakcede linklerde ben 2026 sürüm yazısını göremedim.
mag321up X24 yazıyor ya hani daha ne olması lazım.akakcede linklerde ben 2026 sürüm yazısını göremedim.
tamamende değil pd şarj var bide o sensör muhabbeti varmış sanırım aradaki fark 5kdan az olursa daha mantıklı gibi oled koruması olarak değilse mag adamdırmag321up X24 yazıyor ya hani daha ne olması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mpg versiyonu:
MAG olanın kutu tasarımı sade, mpg ise renkli. Fiyat farkını ödediğiniz şeyler bunlar.![]()
5k dan fazla olur diye düşünüyorum.tamamende değil pd şarj var bide o sensör muhabbeti varmış sanırım aradaki fark 5kdan az olursa daha mantıklı gibi oled koruması olarak değilse mag adamdır