Taha Tatar
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
bende5k dan fazla olur diye düşünüyorum.
bende5k dan fazla olur diye düşünüyorum.
Yapay zekaya sorduğumda 2024 ve 2026 modeli olduğunu yazıyor, 2024 versiyonu 3. Nesil oled yazıyor onun için soruyorum.321up x24 demek 2026da çıkan güncel model demek zaten
MSI Mag321up 3.nesil, mag321up x24 tandem versiyon 4.nesil. Msı sitesine bakıp doğrulayabilirsiniz. Yapay zeka değil monitörün üreticisi doğru bilgi verir.Yapay zekaya sorduğumda 2024 ve 2026 modeli olduğunu yazıyor, 2024 versiyonu 3. Nesil oled yazıyor onun için soruyorum.
Dikey rgb piksel düzeni yok.pixel dizilimli mi
20ktamamende değil pd şarj var bide o sensör muhabbeti varmış sanırım aradaki fark 5kdan az olursa daha mantıklı gibi oled koruması olarak değilse mag adamdır
yapay zeka oled monitör işlerinde sürekli güncellendiği için neredeyse hiç doğru bilgi veremiyor tayfun hocamdan öğrenmen ya da kendin uzun uzun araştırman daha iyi olurYapay zekaya sorduğumda 2024 ve 2026 modeli olduğunu yazıyor, 2024 versiyonu 3. Nesil oled yazıyor onun için soruyorum.
Hocam bu tandem ise gen 3 de tandem olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla o da dört katmanlı.Sepette fiyatı düşüyor.
Yeni 2026 modeldir. 4.nesil penta Tandem panel, Dark Armor kaplama ve Trueblack500 sertifikasına sahip. Black crush sorunu çözüldü. HDR özelleştirme eğrisi eklendi.
Eski 32'' 2025 modellerde olmayan özellikler.
Bunun Asus versiyonu 76 bin tl
kesinlikle sırf halisülasyon görüyor20k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapay zeka oled monitör işlerinde sürekli güncellendiği için neredeyse hiç doğru bilgi veremiyor tayfun hocamdan öğrenmen ya da kendin uzun uzun araştırman daha iyi olur
hayır gen4 ile geldi tandem olayı 5 katman ile beraberHocam bu tandem ise gen 3 de tandem olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla o da dört katmanlı.
Bu beş katmanlı.Hocam bu tandem ise gen 3 de tandem olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla o da dört katmanlı.
hocam bu düzen dediğiniz bu 1. nesilde elmes şeklindeydi 2.nesilde kareleştirdiler bu 3. 4. nesilde ne oluyor tam olarak fiziksel olarak yani bide bu düzen yeni çıkıcak olan 34"ler ile mi gelicek?Dikey rgb piksel düzeni yok.
5. nesilde direkt normal ips monitörlerdeki gibi hiçbir farkı olmayacak yazı netliği kökten çözülecek ki normal kullanıcı için gen 4 gayet iyihocam bu düzen dediğiniz bu 1. nesilde elmes şeklindeydi 2.nesilde kareleştirdiler bu 3. 4. nesilde ne oluyor tam olarak fiziksel olarak yani bide bu düzen yeni çıkıcak olan 34"ler ile mi gelicek?
3 ve 4.nesil üçgen rgbhocam bu düzen dediğiniz bu 1. nesilde elmes şeklindeydi 2.nesilde kareleştirdiler bu 3. 4. nesilde ne oluyor tam olarak fiziksel olarak yani bide bu düzen yeni çıkıcak olan 34"ler ile mi gelicek?
bu 34"ler ne zaman geliyor tam olarak3 ve 4.nesil üçgen rgb
Yeni 34'' 360hz gen 5 ise dikey rgb