Geçen ay aldım bundan, kahvaltıda mesir macunu niyetine tost ekmeğine sürüp yiyorum, bir ayda bitti.70gr macunu kaç yıl kullancaz
www.n11.com
Hocam ben bi ara almıştım da tarihi eser ürün göndermişlerdi en iyi nerden alabilirim ya da tüp şeklinde başka model öneriniz var mıBiraz daha verin gd900-1 alın en azından is görür. Bilgisayarciların bu kadar ucuza kaçmasını anlamıyorum. Çok para istiyorlar bari düzgün macun alın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her yıl 1 gr gitse 70 yıl yeter.
termal macunu lahmacun diye okudum girdim yanlış gelmişimperformansından emin değilim kullanmadım ama 2.ürünün 1tl olması gayet iyi bir fırsat performansını araştırıp sizin işlemciye iyi performans verebilecek bir macunsa 2 adet alınabilir
Lahmacunun daha iyi ısı iletkenliği vardırtermal macunu lahmacun diye okudum girdim yanlış gelmişim
Tüp şeklinde değil kutu şeklinde trendyoldan almıştım. Gd900 yerine gd900-1 alın biraz daha iyi. Üstünde tarihi yazıyor almadan satıcıya sorun eskiyse iade edin.Hocam ben bi ara almıştım da tarihi eser ürün göndermişlerdi en iyi nerden alabilirim ya da tüp şeklinde başka model öneriniz var mı