❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Piyasada o kadar Garanti ve Yapıkredi kartı varken (Bonus-World) inatla Akbank ve Halkbank ile anlaşmaları ilginç....

Xbox veya PS kullanmıyorsanız kollarını almayın. PC için her zaman daha iyi seçenekler vardır.

Kim nederse desin hiç bir gamepad xbox kadar iyi olmuyor ya.Hele elit kontrolcü kullandıysanız öff.

Bu xbox gamepadi alınmaz durumu yeni mi çıktı anlamadım 3-4 sene önce herkes xbox al diyordu. Bendede 9. nesil var memnunum. Neden herkes biranda böyle demeye başladı anlamadım açıkçası.

Bu xbox gamepadi alınmaz durumu yeni mi çıktı anlamadım 3-4 sene önce herkes xbox al diyordu. Bendede 9. nesil var memnunum. Neden herkes biranda böyle demeye başladı anlamadım açıkçası.
Fiyatına göre sunduğu özellikler geri kaldı, kendini güncellemedi. Custom üretimler de çok daha düşük fiyatlara çok daha iyi özellikler vermeye başladı. 3-4 sene önce f/p olduğundan, rakibi çok olmadığından önerilmiş olabilir ancak şu anda önerilmemesinde garipsenecek bir şey yok. Zorlarsan yalnızca dış plastik kalitesi custom'larla yarışabilir.

Bana da pc için gamepad lazım. Önerdiğiniz model varmıdır. Şu an ds5 kullanıyorum

Aynı şekil pc den forza 6 oynamak için varsa kol önerisi güzel olur

Eskiden olsa alınırdı. Hallefect olmadığından çok çabuk bozuluyor ama eskiden 2 yıl garanti kapsamında sıfırını yolluyolardı. Artık tamir edilmiş yolluyolar

Şöyle bir şey önüme düştü ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Alınmaz Thunderobot g80 aldım daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri