1000 TL Bütçede Protein Tozu ve Pre Workout Önerisi

kazim31

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar, antrenmandan sonra 1 ölçek alacağım ve ilk defa alacağım. Bigjoy, HIQ falan çok pahalı olduğu için alamıyorum. Aslında Proteinocean alacaktım ama ona fena zam olmuş; seçeneklerim azaldı yani. Bütçe 1000 lira gibi bir şey, SSN'den bu var

Grizzone'dan ise bu:
https://grizzone.com.tr/whey-protein-pro-420-gr-14-servis?AROMA=COOKİE&Adet=420-GR

Pre-workout olarak bu nasıldır?
https://grizzone.com.tr/darkzone-pre-workout-400-gr?BOYUT=400-GR-20-SERVİS&AROMA=KAVUN

Bunlar nasıldır, yani protein ihtiyacımı karşılar mı? Bu arada zayıf biriyim, dirty bulk yapıyorum.

protein tozu almana gerek yok annen evde ne yemek yapıyorsa ye geç protein olmazsa olmaz bir şey değil boşa para verme benim bi arkadaşım var powercı adam annesi ne yemek yapıyorsa onu yiyor hem fitgörünüyor hemde squat ve deadlifti +240 kilo bench +140 kilo tam rakamları bilmiyorum pre workouta da gerek yok sonuç olarak çokta ağır girmeyeceksin anladığım kadarıyla

protein tozu almana gerek yok annen evde ne yemek yapıyorsa ye geç protein olmazsa olmaz bir şey değil boşa para verme benim bi arkadaşım var powercı adam annesi ne yemek yapıyorsa onu yiyor hem fitgörünüyor hemde squat ve deadlifti +240 kilo bench +140 kilo tam rakamları bilmiyorum pre workouta da gerek yok sonuç olarak çokta ağır girmeyeceksin anladığım kadarıyla
takviye için 20 gram eksik alıyorum proteini günde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve pre workout zevk için biliyomda lazım olmadıgını merak ediyorum

takviye için 20 gram eksik alıyorum proteini günde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve pre workout zevk için biliyomda lazım olmadıgını merak ediyorum
kankam bence proteini böyle ince ayrıntısına kadar ölçmen mantıksız öyle protein almazsan hiç bir şey olmazmış gibi davranılıyor ama öyle değil o yüzden ekstradan ona o kadar para vermek gereksiz bir şey birde hem pre workout hemde protein tozunda paraya kıyıp kaliteli bir şeyler alman gerekiyor onun dışındakiler para etmez

kankam bence proteini böyle ince ayrıntısına kadar ölçmen mantıksız öyle protein almazsan hiç bir şey olmazmış gibi davranılıyor ama öyle değil o yüzden ekstradan ona o kadar para vermek gereksiz bir şey birde hem pre workout hemde protein tozunda paraya kıyıp kaliteli bir şeyler alman gerekiyor onun dışındakiler para etmez
hocam sizce ssn midir yoksa grizzonemudur attıgım gibi

grizzone almanı pek önermem memnun kalmadım hiç bir ürününden topaklanma yapıyor ssn kullandım fiyatına göre iyi bence alabilirsin

Geri