❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

bak hepsi 45w. bu firmanin tum urunleri 45w. bu ktf 100 ile 1026 arasinda fark yok , sadece bunun surum farkli. her seyleri ayni.

birileri cikip yanlis bilgi veriyor ve pesinden herkes bunu atliyor maalesef. ktf 100 ile 1026 ayni urun .
1780390132608.webp

Demek ki neymiş bir şey aşırı ucuzsa atlamamak gerekiyormuş.

Ekler

• 1000059483.webp
    1000059483.webp
    12.9 KB · Hit: 107
1 kişiye de mi göndermediler , herkesin ki mi iptale düştü

Demek ki neymiş bir şey aşırı ucuzsa atlamamak gerekiyormuş.
alsak kardaydık, alamadık zararımız yok diye bakıyoruz. vatandan o paralara ddr5 ram alabilseydim mesela okeydi, alan aldı şimdi karda

alsak kardaydık, alamadık zararımız yok diye bakıyoruz. vatandan o paralara ddr5 ram alabilseydim mesela okeydi, alan aldı şimdi karda
Hocam bir fırsat kaçmış oldu 24 saatden uzun süre o fiyatta kaldı belki insanlar bütçe ayırdılar yani yaptıkları aykırı bir şey.

Hocam bir fırsat kaçmış oldu 24 saatden uzun süre o fiyatta kaldı belki insanlar bütçe ayırdılar yani yaptıkları aykırı bir şey.
ben arkadaşın öyle "Demek ki neymiş bir şey aşırı ucuzsa atlamamak gerekiyormuş." diye alaycı tavrına karşılık olarak söyledim.

Ne diyorsunuz arkadaşlar uğraşmaya değer mi? Üstüne topluca gidelim mi?

Benimki de iptal. Çoklu alım yapanların siparişi iptal olsa hak vereceğim fakat tek bir tane alanların bile siparişi iptal edilmiş. Hem aşırı bir fiyat hatası yok hem de iki gün boyunca satışı açık bırak. İade ile ceremesini de müşteri çeksin. Ne güzel!

Canlı destek Fiyatlandırma ekibimiz tarafından üründe fiyat hatası olduğu saptanmıştır. diyor :)

Geri