ozercanaksu
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Kankalar FIFA, Forza horizkn ya da hikayeli oyunlar oynamak için PC uyumlu oyun kolu arıyorum. F/P olması önemli. Kablolu olabilir. Önerileriniz neler?
Kanka bence ps5 var onun kolunu kullanıyorum dualsens kullanılıyor eğer 3k veriyim mükemmel oyun deneyimi yaşayım diyorsan titreşimi falan ps5 deki gibi yansıtıyorKankalar FIFA, Forza horizkn ya da hikayeli oyunlar oynamak için PC uyumlu oyun kolu arıyorum. F/P olması önemli. Kablolu olabilir. Önerileriniz neler?
Kanka güzel fiyat vermişsin ama beni biraz aşabilir o. Farklı eksiklerim de var. Biraz idarelik de bir şey arıyorum açıkçasıKanka bence ps5 var onun kolunu kullanıyorum dualsens kullanılıyor eğer 3k veriyim mükemmel oyun deneyimi yaşayım diyorsan titreşimi falan ps5 deki gibi yansıtıyor
Boşver kanka bencede almış fiyatları uçmuş dualsense kolunun 0 ı 5000 olmuş 2 nci elleri min 3500 ben enson baktığımda 3000 tl di 2 yıldırda zamlanmıyorduKanka güzel fiyat vermişsin ama beni biraz aşabilir o. Farklı eksiklerim de var. Biraz idarelik de bir şey arıyorum açıkçası
Oyun içi ayarlarda çok sıkıntı olmuyo ya da tanımama vs sorunları olmuyorsa fiyatı iyi gibi kral ya
Fiyatına göre malzeme kalitesi beni baya şaşırttı kablolu, kablosuz usb A veya bluetooth ile kullanabiliyorsun. Pilli değil şarjlı ve titreşimi de var. Yalnız bluetooth rahatsız edici düzeyde yavaş. Kol hassasiyetini de logitech f310 ile kıyaslayacak olursam bariz bir şekilde daha iyi. Ancak uzun zamandır da gamepadlere de bakmadım bu fiyata daha iyileri olabilir ama bunu da değerlendirebilirsin.
mortal alacağına.Oyun içi ayarlarda çok sıkıntı olmuyo ya da tanımama vs sorunları olmuyorsa fiyatı iyi gibi kral ya
Ben o tarz bir sıkıntı yaşamadımOyun içi ayarlarda çok sıkıntı olmuyo ya da tanımama vs sorunları olmuyorsa fiyatı iyi gibi kral ya