Çözüldü✓ İşlemcim Uygulama Açılırken Aşırı Isınıyor

Tamam bunu hiç kapatmadan şimdi ısıların yükseldiği şekle getirmeni isteyeceğim 80+ üstü oldugu bir an
1780420185152.webp
%90 olarak uyarı verdiğinde ekran görüntüsü aldım sadece oyun açmak için tıkladım

Alıntıyı görüntüle%90 olarak uyarı verdiğinde ekran görüntüsü aldım sadece oyun açmak için tıkladım
Bu güç tüketimi cok fazla bu tüketimlerde bu ısı normal. Belki windowsun yeni güncellemesi yüzündendir işlemciyi anlık kısa yüklere sokuyor daha hızlı program açmak adına. PBO + Curve Optimizer ile bir şeyler yapılabilir

Bu güç tüketimi cok fazla bu tüketimlerde bu ısı normal. Belki windowsun yeni güncellemesi yüzündendir işlemciyi anlık kısa yüklere sokuyor daha hızlı program açmak adına. PBO + Curve Optimizer ile bir şeyler yapılabilir
bundan önce aynı sistemde intel işlemci kullanıyordum anakart ve işlemci değiştirdim 90 dereceler sadece program açtığım için olması hiç doğal gelmiyor, %100 yük altında bile 80 i görmüyordum aynı sıvı soğutma ile intelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biostan mı ayar yapmalıyım?

bundan önce aynı sistemde intel işlemci kullanıyordum anakart ve işlemci değiştirdim 90 dereceler sadece program açtığım için olması hiç doğal gelmiyor, %100 yük altında bile 80 i görmüyordum aynı sıvı soğutma ile intelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biostan mı ayar yapmalıyım?
Biostan ayar zaten bence her ryzende olmalı da bu seyin sebebi yeni gelmiş windows update' i olabilir. Veya açtıgınız uygulama muhtemelen yüke bindiriyor açılırken

Biostan ayar zaten bence her ryzende olmalı da bu seyin sebebi yeni gelmiş windows update' i olabilir. Veya açtıgınız uygulama muhtemelen yüke bindiriyor açılırken
her uygulamada oluyor, sadece uygulama açmada değil, şuan mesela minecraft oynayamıyorum dünyayı renderlamaya başladığı anda 100 dereceyi buluyor işlemci

her uygulamada oluyor, sadece uygulama açmada değil, şuan mesela minecraft oynayamıyorum dünyayı renderlamaya başladığı anda 100 dereceyi buluyor işlemci
Oyuna girince düşer o işlemci zaten sıcak calısan bir işlemci Curve Optimizer ile bir nebze düşer

işlemcimi iade ettim ryzen 7 9700x aynı fiyata düşmüş onu aldım, işlemci bozukmuş bu işlemcide 80 i zor görüyorum, herkese teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri