❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir ben beğenmedim sanırım. Özelleştirme ile çok daha iyi sistemi İtopya’da alabiliyordun ve adamlar 1 hafta satamadılar bile sistemlerini. Taksit ile alacak varsa bir şey diyemem diğer türlü kayda değer bir fırsat değil bence.

Stoğu bitenin linki açılmıyor hocam.
Stokların bitiş hızı şaşırttı
1000016652.webp

5070ti ile çok gidip geldim. aradaki farka değer mi bilmiyorum ama 5080 olanı aldım. uzun süredir bakıyordum baktıkça fiyatlar uçtu gitti. artık iyi bir sistemim olacak gibi. teşekkürler kampanya için
Açıkçası bütçem yetseydi bende 80li sistemi almak isterdim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle 😁
Fiyatları aşırı cazip, eğer cesaret edebilirsem alacağım 😅
Oturup düşündüm ve sonunda aldım. 16 haziranda gelmiş olacak 5070ti li sistem. Uzun süredir bakıyordum uyguna güzel taksitli bir sistem olursa alırım diye. Kampanya için çok teşekkürler.

ben de arıyordum zaten 5070li sistemi aldım bazı arkadaşlar çok fiyat avantajı vs yok demiş ama emin değilim ne yapacağım konusunda pek iade etmeyi düşünmüyorum sizce ne yapılmalı.

9060xt ve diğer stoklara laf eden arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor? :D Sistemi bende arkadaşıma aldırdım. Hatta 35-40 dakika stoklar bitmeyince şaşırdım . @Abdullah Hacıgül elinize sağlık amme hizmeti olmuş resmen . Valo - Cs2 ' ye arkadaşımı da dahil etmiş oldum sayenizde :)

🍁 7500F-9060XT 16GB-32GB RAM 48.199 TL (STOK BİTTİ)

🍁 7500F-5070-32GB RAM 65.999 TL (STOK BİTTİ)

🍁 7800x3D-5070Ti-32GB RAM 92.999 TL

🍁 7800x3D-5080-32GB RAM 113.499 TL
Yeni aldım 5070 ti indirim için teşekkürler

ben de arıyordum zaten 5070li sistemi aldım bazı arkadaşlar çok fiyat avantajı vs yok demiş ama emin değilim ne yapacağım konusunda pek iade etmeyi düşünmüyorum sizce ne yapılmalı.
Hepsini teker teker toplarsan 110 bin civarına geliyor arada 17 bin tl oynuyor nasıl fiyat avantajı yok diyorlar ben mesela 5080 sistemini aldım zamanla psu ve ram takviyesi yapacağım ama tabii ki de senin kararın içine sinmediyse iade et

Hepsini teker teker toplarsan 110 bin civarına geliyor arada 17 bin tl oynuyor nasıl fiyat avantajı yok diyorlar ben mesela 5080 sistemini aldım zamanla psu ve ram takviyesi yapacağım ama tabii ki de senin kararın içine sinmediyse iade et
5070ti değil hocam düz 5070 olan sistemi aldım orada ti gibi görünmüş size sanırım

Gayet avantajlı sistem hocam bende 5070 li olanı aldım, taksit fırsatıyla bide böyle sistem bulamazsın
ben de 6 taksit sayesinde alabildim yoksa yaz sonrasına kalacaktı ben de zamlanmasından korktum açıkçası parçaların yaz zamanı düşer mi yükselir mi bilemedim

ben de 6 taksit sayesinde alabildim yoksa yaz sonrasına kalacaktı ben de zamlanmasından korktum açıkçası parçaların yaz zamanı düşer mi yükselir mi bilemedim
Vallaha hocam bu ülkede fiyatı yükselipte düşen bir şey daha göremedik düşer diyoruz devamlı yükseliyor yapıştırıp geçiceksin yani beklemeye değmez 😃

Ben bir fiyat avantajı göremiyorum. Daha iyi sistemler daha iyi fiyatlara satıldılar. Onlara bile avantajlı demezken bu sistemler hiç avantajlı gelmiyor. Burası donanım arşivi forumu olduğu içi bazı üyelikler bu sistemleri cilalayıp, parlatacaklar tabii ki.

5080 olan sistem alınır mı sizce.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri