Kopek Disimi Kirdim.

bir şey olmaz acelesi yok normal bir olaydır 1 sene önce trafik kazasından bende senin kırılan dişinin yarısını kaybettim dolgu ile hallederiz dediler ameliyat olduğum için gidemedim ayaklanayım bir an önce dişimi yaptıracam birde birisi Kanal tedavisi olacak
gecmis olsun

benım azı dişimin yaanındaki dişim dolgulu yandan kırıldı adam gibi fırçalıyom dilimide oraya sürtmüyom 2 aydan fazla oldu bir şey olmuyor ki seninkiş çok kucuk bir şey salla dilin alışır zaten, çok sıkıntılıydı benim 2,3 kırık vardı dilim hep sürtüyodu her gün çizilip şişip ağrıyordu onları yaptırdım sorun yok şu an

benım azı dişimin yaanındaki dişim dolgulu yandan kırıldı adam gibi fırçalıyom dilimide oraya sürtmüyom 2 aydan fazla oldu bir şey olmuyor ki seninkiş çok kucuk bir şey salla dilin alışır zaten, çok sıkıntılıydı benim 2,3 kırık vardı dilim hep sürtüyodu her gün çizilip şişip ağrıyordu onları yaptırdım sorun yok şu an
Gecmis olsun

git dişçiye köpek dişi bu şansa bırakılmaz

Yani cok kucuk bir yer bir sey olmaz heralde, bakalim azcik, bir sey olmazsa sorun olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su
hocam bende çatal ısırmıştım kırılmıştı . Arkadan azıcık yok ama 3 yıl geçmesine rağmen halen sağlam sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,585
Üyeler
197,238
Son üye
Aufklaerung
Geri