Yardım 9800x3d İçin Macun Lazım

uygun

Soğutma olarak nasıldır bilgin var mı iletkenlik vs yazıyorlar da hepsi dediği gibi çıkmıyor diye biliyorum
mx6'dan daha iyi termal macunlar 1000 2000 lira gibi fiyatlara satılıyor ve 1 dereceden daha az fark oluşturuyor. düşünmeden alabilirsin mx6.

Arctic'in çakması çok oluyor. Amazondaki satıcı gemalmaz bilgisayar diye bir yer, çakma olabilir. Ben olsam Thermalright TF7 alırdım, orjinali gaming.gen.tr de satılıyor ve fiyatı 315₺. İletkenlik katsayısı da Mx6'dan fazla. MX6 8.5 W/mK iken TF7 12.8 W/mK.

Satıcı yorumlarına bakmadan alıyordum az kalsın 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic'in çakması çok oluyor. Amazondaki satıcı gemalmaz bilgisayar diye bir yer, çakma olabilir. Ben olsam Thermalright TF7 alırdım, orjinali gaming.gen.tr de satılıyor ve fiyatı 315₺. İletkenlik katsayısı da Mx6'dan fazla. MX6 8.5 W/mK iken TF7 12.8 W/mK.
Baktım satıcı yorumlarını da attım dediğin gibi muhtemelen tf7 zaten vardı bitti malesef deneyemeden 😂😂

Ekler

• IMG_3578.webp
    IMG_3578.webp
    178.4 KB · Hit: 17
Üstte yazdığım gibi....

Satıcı yorumlarına bakmadan alıyordum az kalsın 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktım satıcı yorumlarını da attım dediğin gibi muhtemelen tf7 zaten vardı bitti malesef deneyemeden 😂😂
orijinal mx6 alırsan en iyisi olur her şey iletkenlik katsayısı değil testler ortada zaten

Hocam aynı soğutucuyla gelen macunu kullanıyorum(TF7) birde AM5 güçlendirme kiti var. Full yükte 65-70 civarlarında takılıyor kasa ferah olmamasına rağmen bayağı iyi.

Hocam aynı soğutucuyla gelen macunu kullanıyorum(TF7) birde AM5 güçlendirme kiti var. Full yükte 65-70 civarlarında takılıyor kasa ferah olmamasına rağmen bayağı iyi.
Malesef birkaç kez işlemci değiştirdim vs anakart ı test ederken bitti ama videoya bakıp olmadı ya tf7 ya mx6 alırım muhtemelen

Ekler

• image.webp
    image.webp
    689 KB · Hit: 9
Malesef birkaç kez işlemci değiştirdim vs anakart ı test ederken bitti ama videoya bakıp olmadı ya tf7 ya mx6 alırım muhtemelen
üçü de bitmemiştir dibini sıyır hocam vardır belki :D mx6 daha iyi hem daha ucuz. tf7 katı olduğu için çabuk kuruyor falan yazmışlardı, para verilmez bence 2 gramı bile çok pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,953
Üyeler
197,325
Son üye
panZx18
Geri