🔥İndirim Steelseries Qck Performance Large Balance Mouse Pad 1699 TL

Alıntıyı görüntüle

Kampanya kovalaman lazım hocam :D Şu an sıfırı 3.5-4k civarına satıyorlar. QCK alacakken bunu keşfettim bunu aldım
hocam modelden tamamen bağımsız daha önce bu boyutta olanı deneyimledin ve beğeniyorsan tamam ama daha önce kullanmadıysan asla tavsiye etmem. monitörü koyuyorsun monitör askıda kalıyor istediğin mesafeye koyamıyorsun kısıtlıyor seni, klavyeyi koyuyorsun sıkıntı oluyor aynı şekil ve zaten %80 ini hiç bir zaman kullanamıyorsun yıkaması temizlemesi ayrı dert benim vardı bi tane ikiye kesmiştim makasla artık dayanamayıp değişikli kullanıyordum :kekw: 50cmnin üstü asla almam önermem

4 yıl olmuş mu ya bu çıkalı. ne durumda hocam götürür mü bizi de o kadar sabunla yıkamayın sadece ılık suyla silin yazıyordu sitede dikkat ettin mi ona yoksa yıkadın mı direk deterjanla?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktım da şimdi bu 2025in ortalarında çıkmış hocam karıştırdın galiba sen
walla ıslak mendille siliyorum ben genelde bir kaç tane kullandıktan sonra temizleniyor şimdiye kadar yıkamadım herhangi bir deformasyon olmadı şimdilik ama gelecek sefere sizin için o riske girip suyla yıkayacam sizin için değer be 😂

4 yıl olmuş mu ya bu çıkalı. ne durumda hocam götürür mü bizi de o kadar sabunla yıkamayın sadece ılık suyla silin yazıyordu sitede dikkat ettin mi ona yoksa yıkadın mı direk deterjanla?

baktım da şimdi bu 2025in ortalarında çıkmış hocam karıştırdın galiba sen
3 Ağustos 2022 de almışım ben aynı model sandım o değilmi bu?

Ekler

• 16202.webp
    16202.webp
    42.8 KB · Hit: 19
walla ıslak mendille siliyorum ben genelde bir kaç tane kullandıktan sonra temizleniyor şimdiye kadar yıkamadım herhangi bir deformasyon olmadı şimdilik ama gelecek sefere sizin için o riske girip suyla yıkayacam sizin için değer be 😂

3 Ağustos 2022 de almışım ben aynı model sandım o değilmi bu?
yok hocam değil aynı bu onun yeni modeli diyebiliriz

sizce artisan fx raiden mi bu mu

bende gigantus kullanıyordum yıllarca yıkamadım etmedim en sonunda lekeler çıkmayınca da kullanmayı bıraktım o yüzden yeni mousepad alıcam ama gigantus gibisi yok bence ya
Ben düzenli siler, tozunu alarım leke olduğunda kumaşlar için olan spraylerden sıkıp temizlerim vs ondan şu anda en ufak bi leke bile yok ama Klasseye göre çok çok daha iyi

Qck+ var bende sıcak havalarda çok yavaş kayıyor mouse teri, tozu çok hızlı tutuyor. Bir CS maçı girsen ortasında aimin değiştiğini fark ediyorsun muscle memory falan kalmıyor. Bu modelde umarım geliştirmişlerdir bu sorunu.

Qck+ var bende sıcak havalarda çok yavaş kayıyor mouse teri, tozu çok hızlı tutuyor. Bir CS maçı girsen ortasında aimin değiştiğini fark ediyorsun muscle memory falan kalmıyor. Bu modelde umarım geliştirmişlerdir bu sorunu.
Dediğin şeyi anladım hocam ben de cs oynuyorum zaten. 7 aydır kullanıyorum o sorun yok. Onun da nedeni bence ince olmasından kaynaklı düz qck nin. bende de edge vardı düz sendekinin kenarı dikişlisi. Bu ona göre 2 kat falan daha kalın ve yumuşak mouse u tahtada sürüyormuş hissi olmuyor o dediğin.

amazondan 1 hafta önce 2100 TL'ye almıstım iade elip alınır mı yoksa böceklik mi olur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,490
Üyeler
197,484
Son üye
ataxata
Geri