🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Ah evet 2026 da her sene aynı modeli çıkartan Apple a iki katını domalmaliyim çünkü ikinci eli daha iyi 🫩
Bir de aşırı modernist abi ya şarj aleti bile koymuyorlar kamera desen bu fiyata dxomark puani vivodan bile düşük ama film falan cekiyorlarmis biliyor musun? Aslında bataryayı sonraki yıl 200 mah yükselttik ve yenilik yaptık demek için düşük tutuyorlarmis ah tam bir upselling. Dayanıklılığa gelmiyorum bile androidler 2 yıl sonra patliyormus biliyor musun? Ben Apple alır 20 yıl kullanirim zamanında j7 kullanmıştım ama 17 pro max harbi daha iyiymiş ya Android çöp
Lan dalkavuk iphone 17 pro max 1tb al diyen mi var sana s26 ultra fiyatına vivo mu alcaz ne vizyonsuz adamlarsınız siz

Lan dalkavuk iphone 17 pro max 1tb al diyen mi var sana s26 ultra fiyatına vivo mu alcaz ne vizyonsuz adamlarsınız siz
Bunun gibi dalkavuklar gelir diye 512gb lik model ile karşılaştırmayı koydum ama arkadaş sinirden görememiş sanirsam 🌹
+ zaten Samsung tablet ve is için Samsung telefon kullanıyorum gayet de memnunum ama ben aldım en iyisi bu diyen senin gibi vizyonsuz bir fanboy değilim Apple ve Samsung hiçbir markada olmayan işlevsel bir özellik yapar fiyatı da 2 katına çeker hakkıdır derim onları da savunurum :) Hiçbir marka babamım mali degil

Son düzenleme:
bu telefonu YD almasak bile yarı yarı inse yine pahalı ama tabi o fiyat bandındaki en kral telefon olabilir düsünsene 45k bandında bu telefonu aldığını ama server kaydı vs nasıl olur bilemem. Kamera AI performansı vs harika..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alsak bile diyecektim yanlış oldu :D

Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .

Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?

Alıntıyı görüntüle
Bir pro makine kadar iyi çekemeyeceğine göre... yine fiyatı gereksiz fazla oluyor...

Kendi sitesinde CIHAN25 koduyla 75 bin TL'ye satılıyor ve Akbank aracığıyla 3 ay vade farksız taksit de veriyorlar.

Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .

Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?

Alıntıyı görüntüle
s26 ultrayı 5e böler karekökünü alır
kalem koysalar tabletleri falan olsa güzel marka da tablet şart bana

s26 ultrayı 5e böler karekökünü alır
kalem koysalar tabletleri falan olsa güzel marka da tablet şart bana
S26 ultrayı böler de seneye s26 ultrayı satıp vivonun amiral gemisini yine alırsın. Bu algı kırılmadıkça samsung harici androide bulaşmam.

Esas Samsung'da değer kaybı muazzam.
Şubat'ta 110 bine çıkan s26 ultra şuan 87 bine satılıyor.
5 ayda dolar artmasına rağmen 23 bin₺ değer kaybı yaşatmış.
Sen 110 bine almış olsan 75 bile zor satarsın.
En az 30k zararda şuan ilk alanlar.

Değil son mesajımı oku.
bu değer kaybından kaynaklı değil çıkmaması gereken bi fiyattan çıkıyor direkt
110a 512 gb çıktı bu arada öğrenci indirimiyle vs 99a geliyordu güncel fiyatı 95-96k

Geri