5-6.5k Arası Psu Önerisi

senin attıklarından corsair ve asus tufu direkt ele diğerleri olabilir

senin attıklarından corsair ve asus tufu direkt ele diğerleri olabilir
hocam fan boyluk yapmak gibi olmasın asus neden kötü

135mm çift rulmanlı fan (düşük devirlerde ince rulman sesli olabilir ama fan profili çok sessiz ayarlanmış, biraz ısınabiliyor, sessizlik tercih edilmiş)
yazıldığı için aklımı kurcalıyor https://docs.google.com/spreadsheet...8DH7Q3veTU/edit?gid=1453527350#gid=1453527350

şuan kafamda

Asus

Raijintek Cratos

fsp var

Bence Cratos al 9 ay önce 5kya mı ne aldım bir ara stok bittiği için 7k bandına zıpladı geri stok gelmiş 5kya düşünülmez bile çok kaliteli sağlam psu vita da çok kaliteli ama daha pahalı corsair 750w birde diğer modeller arasında biryerde asus da bir keza direk crratos veya vita öneririm arada 1k var hangisini istersen onu al ikiside üzmez.

Bence Cratos al 9 ay önce 5kya mı ne aldım bir ara stok bittiği için 7k bandına zıpladı geri stok gelmiş 5kya düşünülmez bile çok kaliteli sağlam psu vita da çok kaliteli ama daha pahalı corsair 750w birde diğer modeller arasında biryerde asus da bir keza direk crratos veya vita öneririm arada 1k var hangisini istersen onu al ikiside üzmez.
hocam son olarak emin olmak için soruyorum uzun kullanım testi sonucu gerçekten sessiz mi fan sesi artık o kadar önemli değilde yeterki ses eve yayılmasın 1 hafta içinde alıcam inşallah

hocam son olarak emin olmak için soruyorum uzun kullanım testi sonucu gerçekten sessiz mi fan sesi artık o kadar önemli değilde yeterki ses eve yayılmasın 1 hafta içinde alıcam inşallah
yok sıfır ses he arada fan kendini açıp kapatıyor ama ses çok az çıkıyor anlık bir fan hızlanma sesi sonra fan dönerkende hiç ses çıkmıyor cw falanda yok bende

Arkadaşlar raijintek ampere hakkında ne düşünüyorsunuz cratos a göre daha iyi değil mi.

rajintek cratos 850w ile 1000w tıpa tıp aynı mı herhangi fark var mı

1200W halinde İkincil hatlarda OCP yükseğe ayarlı, Soğuk çalışırken OPP bir miktar yükseğe ayarlı ve OTP düzgün çalışmıyor. 220 derecede falan devreye giriyor. O raddeye gelene kadar güç kaynağı bir yerinden patlak verir zaten. Bunlardan dolayı geneline B tier verilmiştir. Ha bir de Cratos'a göre bayağı sesli ağır yüklerde.

Andyson sonraki revizyonlarda belki bunları düzeltmiştir ama inceleme olmadığına göre anlaşılamaz.

Son düzenleme:
Geri