Oyun için fark edebileceğiniz farklılıklar olacağını düşünmüyorum. Mac için ise zaten thanderbolt 4 maksimum 40Gbps yani 5000mbps sınırı var. Orası için de sizi kısıtlayan pek fazla bir şey olmaz.amazon kolay gelsin ile kargolandı sizce bu ssd iş görür mü bütçeyi baya zorlayıp aldım eğer gelecek vaad etmeyen bir şeyse iade de düşünebilirim genel olarak ya masaüstüne takıp oyun için kullancam ya da adaptörle Mac bağlayıp kurgu vs yaparken kullanmayı planlıyorum
Nedense bende de öyle bi his oluşmaya basladı 3 gündür amazonda kargoda ilerleme yok taşıyıcı tesisten ayrıldı diyor sadece normalde böyle olmazdı amazonda hiçSatıcı cakal arkadaşlar kargoya verildi yazdığına inanmayın kargoya vermiyor
Hangi site, hangi satıcı? Hepsiburada'dakini DEY yani İtopya sattı, gayet yolda yarına gelir gibi duruyor.Satıcı cakal arkadaşlar kargoya verildi yazdığına inanmayın kargoya vermiyor
Bütün sitelerde dey / itopya sattı. Gelir merak etmeyin..Hangi site, hangi satıcı? Hepsiburada'dakini DEY yani İtopya sattı, gayet yolda yarına gelir gibi duruyor.
thh başvur, forumdan ss al gelen kargolardan, millete göndermişler beni mağdur ettiler de . Amazonda 3 gündür kargoya verildi diyor ama sanırım iptal gelecek.n11 siparişini iptal ettiler
benim n11 kargoya verilmeyi beklemeye devam ediyorn11 siparişini iptal ettiler
1 tane mi almıştınız?n11 siparişini iptal ettiler