🔥İndirim Paraf Kart Vatan Bilgisayar Babalar Günü 2-5-10 Bin TL Paraf Puan + 1000 TL Paraf Puan

parafparayı nerelerde nasıl kullanabiliyoruz 150k limit var alışveriş yapıyorum ancak sadece marketlerde falan kullanabiliyorum parafparayı bile var mı
En temizi yakıt olarak harcamak hocam, çoğu benzin istasyonunda geçerli oluyor

2 kampayanin ismi de Babalar günü dimi ?

kampanyalar birleştirilebiliyor. ben geçen ay 25 bin liraya 4 farklı kampanyaya aynı anda katıldım. 25 bin liraya 13 bin lira parafpuan almıştım.
Sanırım bunu yapmamak için daha önce halkbank müşterisi olmaman gerekiyor değil mi

Sanırım bunu yapmamak için daha önce halkbank müşterisi olmaman gerekiyor değil mi
evet daha önce halkbank kredi kartınızın olmaması gerekiyordu. müşteriden ziyade kart önemliydi sanırım. kampanyadaki şartlara bir bakmanız lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parafparayı nerelerde nasıl kullanabiliyoruz 150k limit var alışveriş yapıyorum ancak sadece marketlerde falan kullanabiliyorum parafparayı bile var mı
pazarama'da bütün ürünlerde geçerli, n11'de bazı ürünlerde geçiyor bazılarında geçmiyor. n11 tarafında geçen niye geçiyor geçmeyen niye geçmiyor bilmiyorum ama.

evet daha önce halkbank kredi kartınızın olmaması gerekiyordu. müşteriden ziyade kart önemliydi sanırım. kampanyadaki şartlara bir bakmanız lazım.

pazarama'da bütün ürünlerde geçerli, n11'de bazı ürünlerde geçiyor bazılarında geçmiyor. n11 tarafında geçen niye geçiyor geçmeyen niye geçmiyor bilmiyorum ama.
N11 de durum şu , alacağın ürün senin Paraf puanından az olması lazım , üstünü kredi kartı ile ödeyemiyorsun .
Örneğin , 1000 TL ürün alacaksan , 1000+ parafpuanın olması lazım.

Acele etmeyin daha kampanya devam edecek illaki ekstra bir indirim + paraf denk gelir. Şuan avantajlı bir şey göremedim

• Beğen
Reaksiyonlar: eraa
N11, IDEFIX ve çoğu parafpos anlaşmalı akaryakıt istasyonunda kullanılabiliyor.

Parafly travel sitesinde uçak bileti alımı, otel rezervasyonu, tur satın alımında da geçiyor. Hatta hangi paraf kartlar destekliyor bilmiyorum ama parafly üzerinden uçak bileti alımında puanlar x2 olarak hesaplanıyor. Puan yetmiyorsa avans paraf puan da kullanılabiliyor.

Parafly travel sitesinde uçak bileti alımı, otel rezervasyonu, tur satın alımında da geçiyor. Hatta hangi paraf kartlar destekliyor bilmiyorum ama parafly üzerinden uçak bileti alımında puanlar x2 olarak hesaplanıyor. Puan yetmiyorsa avans paraf puan da kullanılabiliyor.
Şimdi baktım paraf premium da parafly üzerinden uçak bileti, otel rezervasyonu ve tur satın alımlarında paraf puanlar x3 oluyor. Diğer paraf kartlarla ilgili bilgi bulamadım.

Şimdi baktım paraf premium da parafly üzerinden uçak bileti, otel rezervasyonu ve tur satın alımlarında paraf puanlar x3 oluyor. Diğer paraf kartlarla ilgili bilgi bulamadım.
sağlasın hocam

Pazaramada kullanabiliyorsun. N11'de ise sepetin tutarı puanına eşit veya az olmalı denmişti. Eğer değişiklik yoksa bu şekildeydi benim bildiğim, bulduğum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,217
Üyeler
197,840
Son üye
semantik
Geri