❌İndirim Bitti! Razer Blackwidow V4 X Minecraft 3999₺🔥🔥🔥

Üretim kalitesi bu modelde çok kötü buna bağlı tuş basmama, çift basma, bir basıp bir basmama türlü türlü sorunları var. Kafem için almıştım, aldığıma bin pişman oldum.
Huntsman çok önerene denk geldim o nasıl acaba Razer da Klavye konusunda modellerin sıralaması ne acaba bilgin var mı

Şirkette .... Gibi olmuş diyecek eleman eksikliği.... Minecraft tonlarinda sistemi kursam yine şunu almam yeşil klavye alırım şunu yaparken hiç mi ulan biz ne yapıyoruz demediniz :D
aynısını yazacaktım argo kullanmayayım dedim :kekw: her şirkete oyle bır eleman lazım

Huntsman çok önerene denk geldim o nasıl acaba Razer da Klavye konusunda modellerin sıralaması ne acaba bilgin var mı
Razer'ın tüm Blackwidow klavyelerini kullandım. Elite serisine kadar premium bir seriydi sonra V3'de seriyi 2'ye böldüler, V3 Pro ve V3 olarak. Pro olan modeli eskisi gibi premium iken düz olan versiyonu orta segmente kaydırdılar. Pro'su ile düzü arasında kablosuz dışında ciddi kalite farkı var. Güncelde bence Pro modelleri hariç Blackwidow serisi alınmaz, PRO'lar da da knoob bozuluyor onu da yazayım. Hunstman serisinin eski modelleri çok sağlamdı yenileri kullanmadım bilmiyorum.
Sıralama bu şekilde 👇
Hunstman Pro > Blackwidow Pro > Hunstman > Blackwidow > Blackwidow X > Ornata > Cynosa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,285
Üyeler
197,655
Son üye
SlayerTurtle
Geri