- Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macunu bügün sabah değiştirdim bu kadar kısa sürede böyle kaybolması normal miçıkarmadan nasıl vidaladın ki? umarım o yüzden yamuk değildir hocam bildiğin çapraz bakıyor ekran.
Termal macunu bügün sabah değiştirdim bu kadar kısa sürede böyle kaybolması normal miçıkarmadan nasıl vidaladın ki? umarım o yüzden yamuk değildir hocam bildiğin çapraz bakıyor ekran.
kaybolmamış, montaj da doğru duruyor. az sürmüş olabilirsin ama fotoğraftan belli olmuyor.Termal macunu bügün sabah değiştirdim bu kadar kısa sürede böyle kaybolması normal mi
Termal macun önerir misiniz?kaybolmamış, montaj da doğru duruyor. az sürmüş olabilirsin ama fotoğraftan belli olmuyor.
Böyle de görünmesin tabii kiTermal macun önerir misiniz?
Sabah sürdüğüm termal macun nere gitti pekiO işlemci sıcak çalışan bir işlemci 75’te kalıyorsa sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle de görünmesin tabii ki
O işlemci sıcak çalışan bir işlemci 75’te kalıyorsa sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle de görünmesin tabii ki
Sen o termal macunu sabah mı sürmüştün :OSabah sürdüğüm termal macun nere gitti peki
EvetSen o termal macunu sabah mı sürmüştün :O
Bu kadar az değildi ben sürdüğüm deSen o termal macunu sabah mı sürmüştün :O
Daha uzun ömürlü de yılda 1 değiştirirsin en kötü ihtimalle. Çok bir fark yapmaz ömür konusunda da ki bana sorarsan o işlemciyle 6 ayda 1 değiştirMx6 daha iyi değil mi