8bitdo Ultimate 2 ile 8bitdo Ultimate 2c Arasında Kaldım.

Fehmi01

80+
Reaksiyon skoru
13
8BitDo Ultimate 2 ile 8BitDo Ultimate 2C arasında kaldım.

Gamepad'i çoğunlukla hikaye odaklı oyunlar için kullanacağım. FPS oyunlarını genellikle klavye ve fare ile oynuyorum.
Fiyat farkını ödemeye değermi.
Bu fiyat aralığında daha mantıklı alternatif önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

ikisinide tercih etmezdim şahsen. Vader 5 pro veya Cyclone 2 bence daha mantıklı tercihtir. Vader, Wraith üzerinden; Cyclone, Gizala üzerinden alınabilir.

ikisinide tercih etmezdim şahsen. Vader 5 pro veya Cyclone 2 bence daha mantıklı tercihtir. Vader, Wraith üzerinden; Cyclone, Gizala üzerinden alınabilir.
cyclone 2 stokta yok hocam vader 5 de fiyatı 5800

cyclone 2 stokta yok hocam vader 5 de fiyatı 5800
Pek bilinmiyor ama easysmx d10 tmr sitcklere sahip güzel bi kol ve fiyatı 3.5k bu rakamlara en fp ürünlerden onu tercih edebilirsin. Tabi normal olarak popüler olanların fiyatı biraz daha yukarda oluyor.

Hikayeli oyunlarda kullanmak için daha uygun fiyatlı şeyler de alınabilir hocam 5K'ye çıkmaya gerek yok bence. Cyclone 2 daha düne kadar 3000-3500 lira civarı satılıyordu, kısa sürede çok zamlanmış. Şuna da bakmanı öneririm;

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam teşşekürler ben biraz daha araştırma yapim 8BitDo hala kafamda kalıyor tasarımı filan çok guzel geldi
Güzel ama yine o fiyata alınmaz bence.

Geri