Ben de vatan ı aynı sebepten denememiştim.1 tane alan bile iptal yiyecek entegrasyon hatası bu fiyatlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sebepten denemedim %99.99 iptal zaten. Milyonda bir ihtimal için karta borç yapmaya gerek yok iade gecikir falan bir de onunla uğraşmayalım.
Hocam bari bi iptal olmadığı belli olsaydı JALFLŞDKDLEKDLBune olm şaka mısınız KAODKAPDMA
Benim çalıştığım bankalarda ekstre kesildikten sonra iade gelince ekstre ödemesinden düşüyordu ama her bankada olmayabilir.Göndermeyecekler gibi 2 gün sonra da ekstre kesiliyor iadesi nasıl olur ki bunun
Fiyatı düşen ürün kodları aynı ve gördüğüm tüm ürünler aynı distribütörün markaları. Büyük ihtimalle bu sitelere bağlı bir mekanizmada hata oldu zaten kimse hayrına sınırsız stokla DDR5 RAM satmaz şu krizde, vatan bile sınırlı stokla yaptı yaniEntegrasyon hatası zor ihtimal. Sql'den ürün kodu eşleme ve hash karşılaştırma ile yapılıyor bu işler. Geleceğine inanmak istiyorum.
İncehesap zaten üçkağıtçı illaki iptal edecek.Incehesap harbiden guven vermedi iptal olur muhtemelen halen stok nasil olmus olabilir. Muhtemelen ulkedeki toplam ram miktarindan fazla satis yapilmistir