6500 TL Rx7600 Alınır mı?

Bu ilanı buldum fiyatı fazla ucuz geldi içi açılmamış diyor gidip test edebilirsem almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmem lazım içinin açılıp açılmadığını falan nasıl anlarım?
Normalde vida üstünde garanti etiketi olur da ilandaki modelde göremedim . Bazen garanti etiketini ısıtarak kaldırıp yeniden yapıştırıyorlar yani işten anlayan adamı bile kandırabilirler. Furmark vs testlere sok oyunda dene rdr2 gibi sıcaklıklar yüksek değilse oyundan atma çizgi çıkarma vs yapmıyorsa alınır fiyatı fena değil

Dolandırılmamaya dikkat et. Bu paraya rx 6600 bile kolay alınmıyor.

Vidaya tornavida değmiş mi iyice bak, muhtemelen açılmış ama. O paraya bu kart bedava, yine de ucuza buldum deyip atlamamak lazım.

Dolandırılmamaya dikkat et. Bu paraya rx 6600 bile kolay alınmıyor.
Oyunlarda test etsem sıcaklıklara güç kullanımına falan bakarak sorun yoksa alınır mı? Oyunda test ettikten sonra problem yoksa oun dışında ne gibi bir problem çıkabilir ki?

Oyunlarda test etsem sıcaklıklara güç kullanımına falan bakarak sorun yoksa alınır mı? Oyunda test ettikten sonra problem yoksa oun dışında ne gibi bir problem çıkabilir ki?
Elden alma şansın varsa çok problem olmaz ama havale sonrası kargo gibi durumlara bulasmazdim. Hesap yeni açılmış.

Geri