❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hocam az çok aynı vakitlerde hepimiz sipariş verdik. Mesela yukarıdaki fotoğrafta teslim alan arkadaş abartmış ve neredeyse hiçbiri de iptal olmamış gibi. @Benimsi hocamın teorisi daha mantıklı gelmeye başlıyor. Birkaç ürünü reklam amacıyla gözden çıkarmışlar gibi. Alabilenler de almış oldu. Kumar oynamaya benziyor.
reklam olduğunu bende düşünmüyorum. reklam yapsaydı depodaki ürünleri değil kendi elindeki ürünleri düşürürdü, sahte etiket basıp 1 haftaya iptal ederdi. teslim edilen kişi sayısı düşündüğünüzden az, teslim edilen kişilerinde çoğu tekli ürün alanlar değildir. reklamsa çok kötüydü zarara girdi gidip bir ajansa verse daha karlıydı. sadece instaya şu gün amazonda şu kadar stok 1tl diye paylaşım yapsaydı o zaman reklamdı derdim

Zannetmiyorum böyle bir şey olduğunu. Böyle bir şey olsa İncehesap, Dey Elektronik gibi firmalarda da "kargoya verildi" yazıyor, gönderim Amazon'da oluyor. Hatta firma onay vermeden gönderemez depo çalışanları, benim düşünceme göre.
Gönderebiliyor, konumuna göre en yakın depoda hazır bulunan ürünlerde prime, ertesi gün teslimat yazısı bulunuyor. Depoda hazır bulunmadığında da 2 gün sonrasına atıyor en erken teslimatı mesela. Aynı ürün için farklı günlerin aynı saatlerinde baktığımda farkı görebiliyorum. Ha bu gönderilen ürünlerin zararı da satıcıya değil de Amazon'a yazar çünkü Amazon öncesinde "zaten satıyor" düşüncesiyle belirli ürünleri satın almış oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Hocam iptal ya da kargo haberi gelsin artık, belirsizlik en kötü şey gerçekten. Beklemedeyiz.
İnşallah amazondan da telegram gruplarından da bu forumdan da ban yersin. Bu nasıl görgüsüzlük aç gözlülük. Senin yüzünden yüzlerce kişi alamadı. Herkes 1-2 alsa hızlıca kargolanıp teslim edilirdi. Umarım amazon kalıcı ban atar bir sürü insanın hakkına girmişsin haram olsun.

Zannetmiyorum böyle bir şey olduğunu. Böyle bir şey olsa İncehesap, Dey Elektronik gibi firmalarda da "kargoya verildi" yazıyor, gönderim Amazon'da oluyor. Firma onay vermeden gönderemez depo çalışanları, benim düşünceme göre.
Amazon deposundaysa ürün firma onay falan vermiyor

Amazondan ne aldıysam bu hafta iptal oldu. Hadi mousepad fiyat hatası, grimelange tshirt gömlek vs bir dolu kuyafet aldım onlar da iptal. Yollamayacaksanız ne anladım ben indirimden. Prime day benim için çöp şekilde ilerliyor.
Diğerlerini bilmem ama bunda Amazon'luk ya da prime day'lik bir durum yok, prime day indirimlerini kendi sattığı ürünler için yapıyor. Bunda entegrasyon hatası olduğu belli ya da satıcının hesabı çalınmış, indirimlik bir durum yok.

Denedik olmadı çokta şeetmemek lazım

İnşallah amazondan da telegram gruplarından da bu forumdan da ban yersin. Bu nasıl görgüsüzlük aç gözlülük. Senin yüzünden yüzlerce kişi alamadı. Herkes 1-2 alsa hızlıca kargolanıp teslim edilirdi. Umarım amazon kalıcı ban atar bir sürü insanın hakkına girmişsin haram olsun.
Yetim Mali yer gibi dalmış utanmaz

1782391967144.webp

benimki resimdeki gibi amazon deposundan degil firmadan alınmış

Geri