Dostum aşırı boş yapıyorsun o zaman. Konu zaten fırsatçılık yapması gelmişsin alıcıya suçun yikilmasina kızıyorum yazmissin kim bu adama ulan sen niye sipariş verdin yazmış alintilasana. Yani forumu okumamissindir yazmışsındir ben yanlış anladım dersin hala yağ gibi üste çıkmaya calisiyorsun 38 kere daha yazınca haklı olmayacaksinBen adamın THH ye gitmesini savunmuyorum adam sırf fırsatçılık yapıp almasına karşın sanki tüm suç alıcıya ait olmasını eleştiriyorum. Tekrar ve tekrar diyorum böyle bir durumda hak aramamam arayamam da 40 kere yazarsam belki anlatabilirim kendimi kaldı 38 devam edeyim mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aç zaten açma mi dedikBen adamın THH ye gitmesini savunmuyorum adam sırf fırsatçılık yapıp almasına karşın sanki tüm suç alıcıya ait olmasını eleştiriyorum. Tekrar ve tekrar diyorum böyle bir durumda hak aramamam arayamam da 40 kere yazarsam belki anlatabilirim kendimi kaldı 38 devam edeyim mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Git yorumları oku tekrardan anlarsın THH ye başvurmasına mı tepki yoksa ucuza mal yaklamasına mı. Birde bana devlet bu hakkı vermiş istersem her konuda dava açarım bu kimseyi ilgilendirmez bu benim hakkım(Ben aramam !!!!!).
Son düzenleme: