❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

Reaksiyon skoru
16
1782502906553.webp

Siyah olsa vallahi 2 tane çekmiştim.

1 yılın en düşük fiyatı. 🔥🔥🔥
Kasayı 1 ay önce 8K ya almış biri olarak bu fiyatı görünce bir tık üzüldüm, kaçırmayın. Beyaz kasa arıyorsanız piyasada üstten 420mm radyatör desteği sunan en F/P kasa.
bunu alana kadar 217 inf modelini alın bende gecen ki gecede aldım harika bi kasa ihtiyaçım yok suan ama 3,5k ya süper denk geldi

217 modeli 420mm radyatör desteği sunmuyor. Tamamen farklı segment kasalar.
420 takılıyor ama ön fanların arkasına ama oda gereksiz büyük ve sıcak havayı direk dışarı atmak varken neden içerde gezdirsin 420 lik kasalar çok az zaten tabi tercih meselesi 217 inf 3,5k ya çöp kasalar var aldım dursun dedım bende :)

bunu alana kadar 217 inf modelini alın bende gecen ki gecede aldım harika bi kasa ihtiyaçım yok suan ama 3,5k ya süper denk geldi
Lancool III birçok açıdan iyi bir kasa ama satın alınmasındaki en önemli sebep top bölümünde 420mm radyatör desteği.
O destek olmasa bu fiyatlara manyak kasalar var ki zaten.

düz 217 alacaktım ısrarla 4 haftadır getirmiyorlar. 4.5k ya düşmüştü o bununla arasında 1.5k edecek fark var mı? eğer yoksa onu bekleyeceğim

düz 217 alacaktım ısrarla 4 haftadır getirmiyorlar. 4.5k ya düşmüştü o bununla arasında 1.5k edecek fark var mı? eğer yoksa onu bekleyeceğim
fark şu bu kasa daha ağır 420mm sıvı soğutma için yapilmiş versiyonu tank gibi 360mm kullanacaksan 217 daha güzel

Bu kasayı alıp üste arctic 420mm takmayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum. Boy olarak sıfıra sıfır takılıyor. Egzoz fanina ve ön fan braketine yapışıyor. Ayrıca üst kisimda yeteri kadar mesafe kalmadığı için Ramler de radyatör fanlarının altında kaliyor :)

Geri