Çözüldü✓ AMD Ekran Kartı Hatası

Ekler

• 1000108474.webp
    1000108474.webp
    156.6 KB · Hit: 7
Windows ile alakalı sorun var gibi, kullandığın power supply MARKAS modeli nedir yazar mısın, bir de driver kurarken etherneti çıkar öyle kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://tr.dll-files.com/ burdan O dosyayi indir system 32 ye at

Dosyayı klasöre attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hata devam ederse, Windows'un bu dosyayı tanıması için şu adımları izleyin:Başlat menüsüne cmd yazın.Komut İstemi'ne sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.Açılan siyah ekrana şu komutu yazıp Enter'a basın:regsvr32 opencl.dll
Yetmezse evdeki buzdolabını da sırtla, çamaşır makinesini aç kapat, şalteri de 2-3 kere indir kaldır. AMD de sorun olmaz kardeşim sorun evde bile olabilir ama AMD de olmaz.

Arkadaşlar selamlar,

Dün bilgisayarım kendi kendine reset attı, ilk başta pek önemsemedim. Ancak bugün açtığımda bilgisayardan ses gelmediğini fark ettim. Ayrıca mouse ekranda anlık olarak takıla takıla (drop girerek) ilerliyor.

Masaüstüne sağ tıkladığımda AMD Driver kontrol panelinin görünmediğini fark ettim. Bunun üzerine DDU (Display Driver Uninstaller) ile mevcut sürücüyü tamamen temizledim ve güncel AMD sürücüsünü kurmayı denedim fakat şu hataları alıyorum:
  1. İlk başta "opencl.dll dosyası eksik" hatası verdi. İnternetten bu DLL dosyasını indirip System32 klasörüne attım.
  2. Bu adımdan sonra programı başlattığımda ise "AMD Software sürümü, halihazırda olan AMD grafik sürücünüz ile uyumlu değil" hatası çıkıyor.
Sistem şu an ekran kartını tam olarak tanımıyor gibi ve takılmalar devam ediyor. Yaşadığım bu sürücü çakışması sorununu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
bende de aynı sorun var tam cözdüm diyordum şimdi tekrar aynı hatayı aldım

Geri