Muazzam bir öneri, çok yenilikçi.cs gibi oyunlarda yüksek fps almak istiyorsan 7800 x3d al tak kafan rahat olsun
Konuyla çok alakası yok ama bişey sormak istiyorum bilgisayar toplarken çok ucuz denk geliyor diye mi intel işlemci tercih ediyorsunuz yoksa yılların getirdiği bir alışkanlık mı gerçekten çok merak ediyorum. Amd işlemci konusunda cidden fiyat performans olarak farkı aşırı açtı gibi geliyor bana nedense. Amd ile Nvidia arasında ekran kartı konusunda ne kadar negatif bir fark varsa işlemci konusunda da intel ile o kadar pozitif bir fark oldu. Intel işlemcili bir sistem toplayan insanların motivasyonları ne oluyor yani? Şu işlemciyi alacağına aynı paraya r5 9600x ile bir sistem toplasan belki bi 10 sene daha anakart güncellemek zorunda kalmayacaksın lütfen beni aydınlatın neyi kaçırıyorum gözden? Yaptığınızı küçük görmek için söylemiyorum sadece bana mantıksız geldiği için açıklamanızı istiyorum lütfen saygı çerçevesinde yanıtlarsanız çok sevinirim.
Merhaba iyi forumlar, size göre yanlış gelen noktalar nereler acaba eğer açıklarsanız çok sevinirim. Am5 soket çıktığından beri ram fiyatları dolayısıyla fazla araştırma yapmıyorum komponentlerle alakalı olarak. Kanınızın çekilmesine sebep olan şey tam olarak nedir.Bence 5700x3d kullansanız kafanız rahat ederdi. Am4e geçmenizi öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okurken kanım çekildi
Bence 5700x3d kullansanız kafanız rahat ederdi. Am4e geçmenizi öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okurken kanım çekildi
Bak bişey diyim mi bu adamlar büyük adamlar uyandırıyım Süperzekacs gibi oyunlarda yüksek fps almak istiyorsan 7800 x3d al tak kafan rahat olsun
Ram tek kanal mı ?Arkadaşlar CS2 yüksek ayarlarda 120 ila 180 Fps arasında alıyorum sistem özellikleri şu şekilde Intel ultra beş 245 KF işlemci
5070 ekran kartı
16 GB RAM
İnternetteki testlere göre çok düşük kalıyor sizce normal mi
İntelin bazı özel programlarda optimizsayonları daha iyi ve Fiyat performasn olan intel işlemcilerin amd ye göre render performansı çok daha iyi ve genellikle intel işlemcilere daha iyi indirim geliyor Doğru geleceğe dönüklük olarak amd amaKonuyla çok alakası yok ama bişey sormak istiyorum bilgisayar toplarken çok ucuz denk geliyor diye mi intel işlemci tercih ediyorsunuz yoksa yılların getirdiği bir alışkanlık mı gerçekten çok merak ediyorum. Amd işlemci konusunda cidden fiyat performans olarak farkı aşırı açtı gibi geliyor bana nedense. Amd ile Nvidia arasında ekran kartı konusunda ne kadar negatif bir fark varsa işlemci konusunda da intel ile o kadar pozitif bir fark oldu. Intel işlemcili bir sistem toplayan insanların motivasyonları ne oluyor yani? Şu işlemciyi alacağına aynı paraya r5 9600x ile bir sistem toplasan belki bi 10 sene daha anakart güncellemek zorunda kalmayacaksın lütfen beni aydınlatın neyi kaçırıyorum gözden? Yaptığınızı küçük görmek için söylemiyorum sadece bana mantıksız geldiği için açıklamanızı istiyorum lütfen saygı çerçevesinde yanıtlarsanız çok sevinirim.
bu 245kf ve 5070 olan hazır sistemdi o yüzden almış muhtemelen arkadaş ve intel işlemciler gayet de alınır düzeyde 200 serisi işlemciler f/p olarak çok iyiKonuyla çok alakası yok ama bişey sormak istiyorum bilgisayar toplarken çok ucuz denk geliyor diye mi intel işlemci tercih ediyorsunuz yoksa yılların getirdiği bir alışkanlık mı gerçekten çok merak ediyorum. Amd işlemci konusunda cidden fiyat performans olarak farkı aşırı açtı gibi geliyor bana nedense. Amd ile Nvidia arasında ekran kartı konusunda ne kadar negatif bir fark varsa işlemci konusunda da intel ile o kadar pozitif bir fark oldu. Intel işlemcili bir sistem toplayan insanların motivasyonları ne oluyor yani? Şu işlemciyi alacağına aynı paraya r5 9600x ile bir sistem toplasan belki bi 10 sene daha anakart güncellemek zorunda kalmayacaksın lütfen beni aydınlatın neyi kaçırıyorum gözden? Yaptığınızı küçük görmek için söylemiyorum sadece bana mantıksız geldiği için açıklamanızı istiyorum lütfen saygı çerçevesinde yanıtlarsanız çok sevinirim.
İntel mi Amd mibu 245kf ve 5070 olan hazır sistemdi o yüzden almış muhtemelen arkadaş ve intel işlemciler gayet de alınır düzeyde 200 serisi işlemciler f/p olarak çok iyi