RTX 4080 Süper mi Yoksa RTX 5070 Ti

X4VENTIS

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar, ikisinin arasında kaldım. İkinci el alacağım ve ikisini de uygun fiyata buldum Biri MSI RTX 4080 Super, diğeri ise Phoenix RTX 5070 Ti. Ekran kartlarından çok fazla anlamıyorum, bu yüzden size danışma gereği duydum. Sizce hangisini almalıyım?

İkisinin de garantisi devam ediyor ve faturaları mevcut sadece RTX 4080 Süperin kutusu yok satıcı taşındıkları için attığını söylüyor ve ikisi de açılmamış

Son düzenleme:
5070 ti, güncel mimari iyidir

5070 ti

İkisi hakkında fikir istiyorsan ikisininde fiyatını yazman lazım hocam. İçi acilmiş mi kartların garantileri var mı vs.
Detayları eklersen çok daha iyi fikirler duyarsın

İkisi hakkında fikir istiyorsan ikisininde fiyatını yazman lazım hocam. İçi acilmiş mi kartların garantileri var mı vs.
Detayları eklersen çok daha iyi fikirler duyarsın
Birini 45.000TL'ye buldum oda RTX 5070 Ti 6 aylık bir ekran kartı diğeri de 43.000TL RTX 4080 Süper ihtiyactan dolayı satılık ikisi de RTX 4080 Süperin kutusu yok ikisinin de garantisi devam ediyor ve faturaları var Furmark testlerini de whatsapp üzerinden talep ettim daha atmadılar

Birini 45.000TL'ye buldum oda RTX 5070 Ti 6 aylık bir ekran kartı diğeri de 43.000TL RTX 4080 Süper ihtiyactan dolayı satılık ikisi de RTX 4080 Süperin kutusu yok ikisinin de garantisi devam ediyor ve faturaları var Furmark testlerini de whatsapp üzerinden talep ettim daha atmadılar
İkisi de pahalı bence. İkinci ele verene kadar indirim kovalar sıfır alırım bu fiyatlara.

Oyun icin bakıyorsan FPS olarak kafa kafayalar. Bu yüzden 5070ti hem daha güncel hem daha uygun. Oyun dışında başka amacın var mı?

Amd kart kullanmasam da sıfır rx 9070xt bakabilirsin. Sorumluluk kabul etmem.

İkisi de pahalı bence.
İkinci el piyasası valla böyle daha ucuzunu bulamadım hatta daha pahalıları var 4080 Süperi 60.000TL'ye satıyorlar sarı sitede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun icin bakıyorsan FPS olarak kafa kafayalar. Bu yüzden 5070ti hem daha güncel hem daha uygun. Oyun dışında başka amacın var mı?

Amd kart kullanmasam da sıfır rx 9070xt bakabilirsin. Sorumluluk kabul etmem
Hocam en fazla 4-5 oyun oynuyorum (Arc Radiers / Call Of Duty Warzone / PUBG / VALORANT - CS) başka oyun oynamıyorum amacım sadece oyun oynamak

5070e 38k yanlış yazmissin herhalde 45k etmez ikinci eli. Nadirde olsa vatan o fiyatlara sıfır satiyor

Fiyat farkı çok az. Bu sebeple 5070 ti. Performans farkı olsa bile mimari, yeni teknolojiler ve diğer durumlarda avantaja geçip cebe atıyorsunuz. 5070 ti senelerce götürür 16gb ve hiçte yabana atılmayan kas gücüne sahip.

İkisinin hak ettiği fiyatı bilmiyorum bu arada pahalı ucuz diyemem

Kutusu olmayan gpuyu zaten almazdım ben. Yarın bi gün 2. El satılır diye kutu ıvır zıvır saklanması taraftarıyım. En azından gpu için.

Geri