NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - 144Hz - QD MiniLED - Google TV 53.000₺

Monitörler TV kadar kullanılmıyor ve o kadar elde tutulmuyor genelde.
Her sene gelişen oled teknolojisinde 2-3 sene kullanan zor görürsün.
Ben mesela 3 ayda 250 saat kullanmışım. 1 yılda 1000 saat yani. 1500 saat dolmadan satar yenisine geçerim.
Ama TV öyle değil. Aldın mı 10 sene gidiyor.
TV de oled almam ama monitörde oled forever.
2.5 senedir oled kullanıyorum. Bu 5. Farklı oled monitörüm yanma sayım 0.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verirse üzülürüm. Bizi 60hz sattılar şimdi 144hz satıyorlar.
Diyeceksin ki olsun GTA 6 için yazın ps5 pro alacağım.
Ama gerçi iyi grafiklerde 144hz vermez GTA 6 :D.
Performans modunda falan verir.
2.5 senede 5 monitör kullanırsan zaten yanma olmaz ki, ben 8 yıldır aynı monitörü kullanıyorum Oled olsa aynı sürede en az 2 tanesini yakmıştım 😀

TV de ise Oledi geçtim LCD ekranı aşırı kullandığı için ısınmadan panelin katmanlarını yakıyor gördüklerim, Oled versem 3 aya perte çıkarırlar.

konuyu hortlatıyorum arkadaşlar ne diyorsunuz alabilirim bugün

konuyu hortlatıyorum arkadaşlar ne diyorsunuz alabilirim bugün
90566.webp
hocam ben aldım 45000 den pazartesi geldi hala bekliyorum servis gelip kursun diye eğer alacaksanız servis çok hızlı değil gibi

Alıntıyı görüntülehocam ben aldım 45000 den pazartesi geldi hala bekliyorum servis gelip kursun diye eğer alacaksanız servis çok hızlı değil gibi
hangi şehirdesin sen hocam belki küçük yerdeysen ondandır

45e nerden aldın bu arada

Osmaniyedeyim hocam

Hepsiburada hocam iki gün önce vardı kampanya forumda var visa 2000 tl indirim artı 5000 kupon vardı ucuza düşürdük😅

Osmaniyedeyim hocam

Hepsiburada hocam iki gün önce vardı kampanya forumda var visa 2000 tl indirim artı 5000 kupon vardı ucuza düşürdük😅
kullanınca yorumlarını yazarsın hocam bende bunla tcl arasında kaldım

Bu fiyata alınmaz hocam, 45e aldı herkes daha önce 46ya da düşmüştü.
Servis kronik wifi sorunu var genelde oradan şikayet geliyor, wifisini değiştiriyoruz dedi. Ben de wifide sorun yaşadım buna bağlı ekran gelmeme falan da oldu ama ayarlardan birkaç ayar değiştirince sorun kalktı. 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim akıcı bir cihaz görüntü karartmasıda gayet iyi

47 sıcak fırsat olmaz 40bin olursa tamam deriz
Hocam sen de abartma aldığın TV markası Next'de olsa miniled. 2026 çıkışlı 144 HZ 65 inç TV'yi 40'a bu sene için bulamazsın anca seneye 2026 çıkışlılar belki olur o da belki. Şuan piyasaya göre tam fiyat performans ürünü 45-47 arasında alanlar için

Herkese iyi forumlar. Bu hafta hepsiburadadan 65idwg14 sipariş verdim. Ertesi gün geldi ve 3 saat sonra kurlum gerçekleşti. Şu anlık memnunum ama kanal geçişlerinde ekran 1-2 saniyeliğine masmavi oluyor. Bu durum normal midir? Normalse kapatmak veya ekranı siyah yapmak için bir yol var mı?

Herkese iyi forumlar. Bu hafta hepsiburadadan 65idwg14 sipariş verdim. Ertesi gün geldi ve 3 saat sonra kurlum gerçekleşti. Şu anlık memnunum ama kanal geçişlerinde ekran 1-2 saniyeliğine masmavi oluyor. Bu durum normal midir? Normalse kapatmak veya ekranı siyah yapmak için bir yol var mı?
Hocam nedir son durum ne yaptın ?

Bende siyah hocam problem gibi

Geri