Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
tamamen öneridir ilk defa orjinal parfüm aldım (jpg le beau). iyi ki de almışım kokuyu alan herkes çok beğeniyor. alın aldırın. sadece yaz için.
Bargello veya mad kodu nedir acabatamamen öneridir ilk defa orjinal parfüm aldım (jpg le beau). iyi ki de almışım kokuyu alan herkes çok beğeniyor. alın aldırın. sadece yaz için.
edt mi edp mitamamen öneridir ilk defa
bendeki edt , ikisi arasında koku farkı var bu arada edp olanda ananas vs de varedt mi edp mi
edt olanın tam klonu yok ama bargelloda 597 kullandım edp olanın bire bir aynısı ama kalıcılık beklemeBargello veya mad kodu nedir acaba
hocam muadil kullanmama kararı aldım , neyse parası gidip orjinal alacağım.aksam icin le parfumu gündüz içinde paradiase gardenla le beau edt gercekten çok başarılı f/p parfümler paradiase garden için hawas tropical (kullanmadım hiç ama iyi klondur) le beau le parfum içinde khadlaj island tercih edebilirsiniz island baya başarılı klon performansı dah düşük dediler ama benim tenimde neredeyse aynı performansa sahip hatta island daha doğal açılıyor
türk markalarını hiç kullanmadım ve kullanmayacağım gibi de duruyor fakat arap markaları gerçekten çok başarılı bu konuda hem gerçekten klon kokular yapıyorlar hem de fiyat/performansı muazzam ürünler satıyorlar bence bi şans verilmelibendeki edt , ikisi arasında koku farkı var bu arada edp olanda ananas vs de var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
edt olanın tam klonu yok ama bargelloda 597 kullandım edp olanın bire bir aynısı ama kalıcılık bekleme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam muadil kullanmama kararı aldım , neyse parası gidip orjinal alacağım.