Market Kolaları Karşılaştırma

BENBİLGECANDEDE

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
BİM: Le'gola ŞOK: Crown gola A101: Bi'goala sizce hangisi bence 1 crown gola kesinlikle coca gola yerine içerim o derece şok 2 le gola a101 3 bi goala bim part 2 3 te ıce tea limonata kapıştırmalarıda gelebilir yada market çiğköfteleri tatlıları onlarda aşşırı iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
BİM: Le'gola ŞOK: Crown gola A101: Bi'goala sizce hangisi bence 1 crown gola kesinlikle coca gola yerine içerim o derece şok 2 le gola a101 3 bi goala bim part 2 3 te ıce tea limonata kapıştırmalarıda gelebilir yada market çiğköfteleri tatlıları onlarda aşşırı iyi
Crown iyiydi bir aralar

Bunu Mustafa Sözen’e sormak lazım. Asit derecesi f/p sıralaması, kaç dakka geğirtirini hepsini bilir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
crown ve le cola içtim , en kötüsü açık ara crown . Le cola bilindik markalarınkine oldukça yaklaşıyor , alınabilinir

Le cola bir marka ya çok alan ve içen var kötü bir kola da değil bence. Crown da fena değil içilir bence (cola turka ile aynı fabrikadan çıkıyordu sanırım bu Crown) ama A101 den almam çok garipti onun kolası.

Hepsi şekerli su gibi geliyor artık asit desen yok. Ah nerde o eski golalar... sadece pepsi içebiliyom :cry:

ben zımpara seviyorum goga gola
1783376036720.webp
1783376098295.webp

Geri