Nays Kapanıyor R.I.P

Bende en çok o yüzden kullanıyordum şimdi enpara açtım o da aynı ama yükleme kısmı baya kadar pratik değil ancak havale EFT ücretsiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl naysla aynı mı
hocam bende çok kullanmadığımdan hakim değilim ama yt , spotify , netflix gibi online platformlarda cahsback veriyor ama bunda kart şart , kart olmadan para yükleme atm'lerden yapılmıyor

Şu zamana kadar 10K+ kar ettirmiştir beni. Bir sürü platform için cashback'de veriyordu, özleyeceğim tek platform falan olacak.

hocam bende çok kullanmadığımdan hakim değilim ama yt , spotify , netflix gibi online platformlarda cahsback veriyor ama bunda kart şart , kart olmadan para yükleme atm'lerden yapılmıyor
Kart zor bişey değil ki hocam geliyor 3 güne

QR ile yüklemede var

Kart zor bişey değil ki hocam geliyor 3 güne

QR ile yüklemede var
hocam ben qr'ı göremedim , sadece iban ve kart var diyor .
Kartada para alıyor sıkıntı o

hocam ben qr'ı göremedim , sadece iban ve kart var diyor .
Kartada para alıyor sıkıntı o
Hocam yanlış biliyorsunuz. Uygulamaya girince sol üst köşeden üç çigziye basınca alt kısımlarda karekod sayfası var basınca ekrana ödeme ve karekod ile ATM den hızlı para yatırma/çekme seçenekleri var ben sürekli kullanıyorum ATM de para yüklerken. Kartada para alıyor derken ne demek istediniz bilmiyorum ama ne kartı isterken para ödüyorsunuz ne de kart ile hesaba yükleme yapılırken asla para almıyor. Kaldı ki her banka size seve seve bedava kart verirdi harcama yapın. Bundan para almaları çok saçma olur

Benim kartında 3 gün önce geldi bir ücret ödemedim

Geri