4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
176
1000005444.webp

Başka çeşitlerde de oluyor
Bilemedim hatalı kampanya gibi duruyor 2 kere 2 al 1 öde girilmiş ama sadece limonlu cilekli ve vanilyalida bu hata var sanki stok eritelim demişler

Alıntıyı görüntüle
Bilemedim hatalı kampanya gibi duruyor 2 kere 2 al 1 öde girilmiş ama sadece limonlu cilekli ve vanilyalida bu hata var sanki stok eritelim demişler
Yav demiyeyim diyorum ama hadi merhametiniz ve en ufak empati yeteneğiniz yok boykot fln umursamıyorsunuz
Ya dostum bu adam olası bir savaşta senin 1 numaralı düşmanın o da mı umrunda değil?

ben sevdim bunları 10tl geliyor tanesi bedava valla 40 tane aldım bu sıcakta iyi gidiyor

Yav demiyeyim diyorum ama hadi merhametiniz ve en ufak empati yeteneğiniz yok boykot fln umursamıyorsunuz
Ya dostum bu adam olası bir savaşta senin 1 numaralı düşmanın o da mı umrunda değil?
Dostum daha iyisini Türkiye'de yapsınlar onlardan alalım aha benim annem hep Türk malı diye bu ara Türk marka hijyen ürünleri kullandı geçen gördüm eli yara bere içinde çünkü elin gavuru ürününü daha çok teste tabii tutup ARGE yapıyor. Yoksa ben de ülkemin malını almak isterim hatta olabildiğince TR menseili ürün aliyorum ama abartıya kaçmaya zannımca gerek yok.
İşin komigi boykot kralı Coca-Cola trde kar üstüne kar acikliyor sence bunlar boykotla durdurulabilicek seviyedeler mi? Tüm dünya onlara boykot uygulasa onlarda yine para bitmez

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Almayın l!n bunu bu çok kötü , muhtemelen bir !!l kola rafinesinin içine , krema veren tatlandırıcı döktü , kola ziyan olmasın diye giderine göre satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,950
Üyeler
198,869
Son üye
umdzinho

Geri