❌İndirim Bitti! Gratis Old Spice Roll On ve Deodorant İndirimleri

öylemi kullanılıyormuş o ya normal kurulandıktan sonra kuru iken sürerim ben çünkü kullanımı da öyle yazıyor kuru cilde , sabun gibi olan mavi modelini öyle bi etkisini görmedim, terlememek için tereson diye bi sprey var o kesin çözüm oluyor
bunun amacı terlemeyi önlemek değil ter kokusunu güzel kokuya cevirmek dustan sonra kurulanıp koltuk altına sürüyorsun dışarı çıkmıyosan evde duruyosan 3 gün dışarı çıkıyorsan terliyorsan 1.5 gün koltuk altı ter kokusun engelliyor

öylemi kullanılıyormuş o ya normal kurulandıktan sonra kuru iken sürerim ben çünkü kullanımı da öyle yazıyor kuru cilde , sabun gibi olan mavi modelini öyle bi etkisini görmedim, terlememek için tereson diye bi sprey var o kesin çözüm oluyor
o spreyi nasıl kullanıyoruz duştan cıkınca mı normal zamanda mi nasıl

Ben bunları bıraktım artık. Kullandığım bana sır kalsın. Çökersiniz mökersiniz :P

IMG_0345.webp

o spreyi nasıl kullanıyoruz duştan cıkınca mı normal zamanda mi nasıl
tavsiyesi gece yatmadan önce temiz kuru şekilde sıkıp uyuyorsun,sonra gün içinde terlemiyor koltuk altı, yeni tıraşlı olursa sıkınca yanma yapıyor ona dikkat etmek lazım

Çok severek kullanıyorum ancak bütün tişörtlerde leke yapıyor. Beyaz da ise mavi leke. Birde üzerinde leke yapmaz diye işaret var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,703
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri