RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Sistemdeki Psu nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkes öyle mi diyor ben dedim ya autoda bırakman daha sağlıklı olabilir diye
tekrardan auto ya alayım mı ?

Çok saçma gelecek ama benim arkadaşımda gezginler'den discord indirmişti :) arka tarafta baya bir işlem yapıyordu . Küçük bilgi ekleyim dedim discord ile ilgili.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ekran kartı kurulumunu ve montajın kendin mi yaptın
hayır hocam monte sekılde aldım eve araba ıle goturdum

Çok saçma gelecek ama benim arkadaşımda gezginler'den discord indirmişti :) arka tarafta baya bir işlem yapıyordu . Küçük bilgi ekleyim dedim discord ile ilgili.
XD hocam valla o kadar degıl o problemı cozdum bu arada farklı bır bırım falan varmıs onla alaklaıymıs fps ye bır etkısı yok neredeyse ama dıger problemlere anlam veremedım ozellıkle usb cıktı gırdı sesıne drop yemesıne

hayır hocam monte sekılde aldım eve araba ıle goturdum

XD hocam valla o kadar degıl o problemı cozdum bu arada farklı bır bırım falan varmıs onla alaklaıymıs fps ye bır etkısı yok neredeyse ama dıger problemlere anlam veremedım ozellıkle usb cıktı gırdı sesıne drop yemesıne
driverları sen kurmadıysan veya montajını yapmadıysan format atıp bilen birine driverları tekrar kurdur

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Sormuşsun uv nedir diye sanırsam cevap alamamışsın Undervolt işlemidir daha düşük güç tüketimi ile daha iyi performans alma yöntemidir bundan kaynaklı bir sorun değildir uğraşmadığın için diyorum. 2. olarak PSU hem kaliteli hem de watt değeri fazlasıyla yeterli bu arada ondan yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En iyi anlamamız OCCT(Stability Test> 3D Adaptive > Extreme > Start > 10 sn bekle test başlayacak ücretsiz 5-10dk sürsün) ve ya Furmak2(Run Test dedikten sonra açılan teste sol tarafda alt kısımda küçük olarak watt değeri yazar sağ üste büyük şekilde fps değeri yazar)ile ekran kartını test etmen ve bu şekilde ilerlemek sistemden ne kadar watt çekebildiğini ve performansı görmek. Şunu da gördüm driver kurmak bu AMD ekran kartlarında ne kadar rezalet bir durum muş ya yok bilmem olmadı ise DDU ile kaldır bilmem ne bu sürümü kur Nvidia da yıllarımı verdim bak 1 tane driver sorunu yaşamadım

Son düzenleme:
driverları sen kurmadıysan veya montajını yapmadıysan format atıp bilen birine driverları tekrar kurdur
hocam ddu ıle sonradan sıfırlayıp kurdum 26.6.4 surumunu

Sormuşsun uv nedir diye sanırsam cevap alamamışsın Undervolt işlemidir daha düşük güç tüketimi ile daha iyi performans alma yöntemidir bundan kaynaklı bir sorun değildir uğraşmadığın için diyorum. 2. olarak PSU hem kaliteli hem de watt değeri fazlasıyla yeterli bu arada ondan yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En iyi anlamamız OCCT ve ya Furmak2(Run Test dedikten sonra açılan teste sağ tarafda alt kısımda küçük olarak watt değeri yazar sağ üste büyük şekilde fps değeri yazar)ile ekran kartını test etmen ve bu şekilde ilerlemek sistemden ne kadar watt çekebildiğini ve performansı görmek. Şunu da gördüm driver kurmak bu AMD ekran kartlarında ne kadar rezalet bir durum muş ya yok bilmem olmadı ise DDU ile kaldır bilmem ne bu sürümü kur Nvidia da yıllarımı verdim bak 1 tane driver sorunu yaşamadım
hocam sımdı ne yapmamı onerırsınız ben dedıgım gıbı ılk basta alalı sadece bıostan ıslemcının anakartını kapattım ve ddu ıle tum drıverları sılıp 26.6.4 sürümünü indirdim o kadar bırde xmp ayarı

bence de sen bilgisayarı al iyi bir bilgisayarcıya götür. Format atsın her şeyini düzgünce kursun. Bu driver sorunu değil gibi PC’de doğrudan bir sıkıntı var sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri