❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

Wierotten

80+
Reaksiyon skoru
37

Normalde 7000 tl civarında oluyor Asus iade kampanyası ile birlikte 2 bin tl nakit iade olacak. Yani 4 bin lira civarına denk geliyor

1783710560671.webp

cloud 3s ten iyi mi bu?
genelde hep c3s ile karşılaştırılıyor hemen hemen birbirlerine yakınlar. kullanım tercihinize göre tercih yapmanız daha iyi olur ama şuan 4000 liraya denk geldiği için c3s falan düşünmeden alınır bence

Pelta'yı bende gaming gecesinden almıştım kısa olarak şöyle söyleyebilirim kulaklık güzel rahat ve ergonomik cashback ile iyi fiyata geliyor ama şunu unutmayın ben alalı 2 ay oldu başvuruda 2 aya yaklaşıyor hala bir sonuç olmadı başlangıç incelemesinde kaldı iadeyi hemen almayacağınızı bilin

Fiyat konusunda ve ürünün kalitesi konusunda soru işareti yok elim satın al butonuna gitmek üzere.

Cashback kampanyasıdan yararlanan oldumu daha önce sorun yaşayan pürüz yaşayan yeşillendirirseniz sevinirim.

Nakit iadesini nerden aktif ediyoruz?

bu linkten aşağıya indikten sonra kırmızı kutuda paranızı iade edin diye kutucuk var ona tıklayıp asus hesabı açıyorsunuz. açılan pencereye faturanızı yüklüyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pelta'yı bende gaming gecesinden almıştım kısa olarak şöyle söyleyebilirim kulaklık güzel rahat ve ergonomik cashback ile iyi fiyata geliyor ama şunu unutmayın ben alalı 2 ay oldu başvuruda 2 aya yaklaşıyor hala bir sonuç olmadı başlangıç incelemesinde kaldı iadeyi hemen almayacağınızı bilin
hocam başvurular 26 temmuza kadar devam ettiği için para iadeleri bu tarihten sonra gelmeye başlar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat konusunda ve ürünün kalitesi konusunda soru işareti yok elim satın al butonuna gitmek üzere.

Cashback kampanyasıdan yararlanan oldumu daha önce sorun yaşayan pürüz yaşayan yeşillendirirseniz sevinirim.
ben de ilk defa bu kampanyadan yararlanıyorum, bazı kullanıcıların hiç yatırılmadı veya hala bekletiliyor tarzı yorumları var ama genel itibari ile iade ediliyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,613
Üyeler
198,999
Son üye
SRC111

Geri