ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,397
hwinfo 64 ile de bakabilirsinhocam yazılımı kurdum suan yarın ıcınde evde oldugum ıcın test sırası sızce afterburner ındırıp degerlerı kontrol etmeme gerek varmı ?
hwinfo 64 ile de bakabilirsinhocam yazılımı kurdum suan yarın ıcınde evde oldugum ıcın test sırası sızce afterburner ındırıp degerlerı kontrol etmeme gerek varmı ?
az önce dediğim aygıt yöneticisi yerinden aynı yeri atabilir misin sürümüne tarihine bakalım uyuşuyor mu diye
Eski mesajlara bakmadım ama PSU modelini merak ettim nedir modeli?
hocam aygıt yonetıcısıne ne dıyorsunuz ?hwinfo 64 ile de bakabilirsin
Anakartının çipset sürücüsünü kesinlikle kur. Kurulu değil şu an.Alıntıyı görüntüle
hocam sanırım degısmedı de anlamadıgım solda da pcı aygıtı dıyer bırsey var o ne tam olarak ünlem var ama suanlık problem yok gıbı oyuna gırıp falan bakmak lazım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kasa ve psu bu
hocam gıgabyte ggc kurulu hocamAnakartının çipset sürücüsünü kesinlikle kur. Kurulu değil şu an.
PCI aygıtı sürücüsünde ünlem var garip.hocam gıgabyte ggc kurulu hocam
ekran kartı driverı var diğerleri yok galiba, gerisi beni aşarhocam gıgabyte ggc kurulu hocam
hocam o pcı aygıtı tam olarak ne oluyor ? mesela suan monıtorden telefon sarj oluyor daPCI aygıtı sürücüsünde ünlem var garip.
hocam bu ıslemcı ıcın degıl mı ?
Anakart chipset driveri işlemci için de gereklihocam o pcı aygıtı tam olarak ne oluyor ? mesela suan monıtorden telefon sarj oluyor da
Bunlar oluyor denetleyiciler falan var.hocam o pcı aygıtı tam olarak ne oluyor ? mesela suan monıtorden telefon sarj oluyor da
hocam bunuda normal ındırıyoruz degıl mı ?Anakart chipset driveri işlemci için de gerekli
hocam valla suanlık bıraz gormezden gelıyorum fpsler tatmın edıcı1.' si bir sorun değil normal yanlış okuyor %' yi
2. si bende de oluyor vanguard çöpüyle alakası var %90 vanguard' i sildiğimden beri hiç olmadı çok sükür
3. sü de bende oluyor çözüm bulamadım belki normaldir veya donanım hızlandırma ile alakalı bir şeydir AMD de o ayar görünmüyor
Evet normal inicek ohocam bunuda normal ındırıyoruz degıl mı ?
hocam valla suanlık bıraz gormezden gelıyorum fpsler tatmın edıcı