ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,784
ilk çıktığında alınırdı da şuan hayır ikinci el dışındaVasfı yok cidden ben kullanıyorum pil ölü gibi bitiyor.
ilk çıktığında alınırdı da şuan hayır ikinci el dışındaVasfı yok cidden ben kullanıyorum pil ölü gibi bitiyor.
burada da vardinamik ada dışında hiçbir vasfı olmayan pil performansı berbat olan da tek iphone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu satıcı ne bir de
pili daha iyi gidiyor ve 16e önermedim ben 17e önerdim. işlemcisi de daha iyi ve daha uygun fiyatı 15'e göre. fiyat olarak bakacaksak 17e daha mantıklı. 1 saatten çok daha fazla emin ol. notch adamın umrunda değil, 15 saçma bir önerinasıl bir vasfı olabilir ki 16e'nin ne kadar bi artısı var 15 e göre merak ettim. eski tip notch var ve belki pil ömrü 1 saat mi daha fazla. hepsi zaten vasat telefonlar en düşük segment
17e önermedim diyorsun da 17e önermişsin. Notch un adamın umrunda olmadığını yazdığını görmedim eğer öyleyse bişey demiyorum tabi. Sana göre saçma olabilir ama bana göre değil benim için dinamik ada önemli. Her türlü pili zayıf olan telefonlar demek istedim.pili daha iyi gidiyor ve 16e önermedim ben 17e önermedim. işlemcisi de daha iyi ve daha uygun fiyatı 15'e göre. fiyat olarak bakacaksak 17e daha mantıklı. 1 saatten çok daha fazla emin ol. notch adamın umrunda değil, 15 saçma bir öneri
düzelttim yanlış yazmışım. notch adamın umrunda değil. 16e 17e pili zayıf olan telefonlar değiller17e önermedim diyorsun da 17e önermişsin. Notch un adamın umrunda olmadığını yazdığını görmedim eğer öyleyse bişey demiyorum tabi. Sana göre saçma olabilir ama bana göre değil benim için dinamik ada önemli. Her türlü pili zayıf olan telefonlar demek istedim.
İkinci el temiz 16Selamlar herkese, şu an güncel olarak iPhone XS Max kullanıyorum. Lakin bataryası %77 hem şarjı çok hızlı bitiyor. Hem telefonda donma ve kasmalar da mevcut. Yüksek bir model almak istiyorum bulunduğum şehirde fazla telefoncu olmadığı için ve bütçem de fazla olmadığı için iPhone 15 veya 16e düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve 16E'nin fiyatını hak etmediğini A18 çipinin kırpılmış olduğunu ve 13'ün yenilenmiş hali gibi olduğunu gördüm. Okudum 15 almak geçiyor aklımdan. İkinci elde 14 Pro Max veya 14 Pro baktım ama yok maalesef olanlar da yurt dışı ben yurt dışı kullanmak istemiyorum. Fikirleriniz görüşleriniz nelerdir?
Sıfır iPhone 15
Sıfır iPhone 16e
Sıfır iPhone 17e
İkinci el temiz bataryası orj ile değişmiş iPhone 12 PM
İkinci el temiz garantisi devam eden iPhone 16
bunlardan hangisini almam daha sağlıklı olur?
Çok çirkin besıfır 17e alacağım hocam daha mantıklı duruyor
Yd sıkıntısı olmuyacak direk iphone 17 pro max alican var yaBütçem buna yetiyor f/p olarak en iyisi şuan bu 16 55k ikinci eli burada sıfırı 59k ama 59k edecek telefon değil diyor çoğu insan.
12PM ölü cihaz değerlendirmeye almıyorum.Selamlar herkese, şu an güncel olarak iPhone XS Max kullanıyorum. Lakin bataryası %77 hem şarjı çok hızlı bitiyor. Hem telefonda donma ve kasmalar da mevcut. Yüksek bir model almak istiyorum bulunduğum şehirde fazla telefoncu olmadığı için ve bütçem de fazla olmadığı için iPhone 15 veya 16e düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve 16E'nin fiyatını hak etmediğini A18 çipinin kırpılmış olduğunu ve 13'ün yenilenmiş hali gibi olduğunu gördüm. Okudum 15 almak geçiyor aklımdan. İkinci elde 14 Pro Max veya 14 Pro baktım ama yok maalesef olanlar da yurt dışı ben yurt dışı kullanmak istemiyorum. Fikirleriniz görüşleriniz nelerdir?
Sıfır iPhone 15
Sıfır iPhone 16e
Sıfır iPhone 17e
İkinci el temiz bataryası orj ile değişmiş iPhone 12 PM
İkinci el temiz garantisi devam eden iPhone 16
bunlardan hangisini almam daha sağlıklı olur?
biri 256gb biri 12810K fark görüyorum indirimli halleri arasında o yüzden 16e daha mantıklı o fiyat farkı ile.