Radeon 9070xt Format Sonrası Problemler

Hocam monitöre bağlı hem hdm var hemde dp ama sadece suan hdm takılı ekran kartına diğer kablonun ucu bosta en son 10 bit falan ayarlarken kaldı oyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bios ayarlarını falan sıfırladım herseyı olması gerektiği gibi yapacagım
Sen en iyisi o sistemi servise gönder her hangi durumda oluyorsa onu belirt öyle test etsinler, hata devam ederse başka psu, başka ram vs ile test etmeleri gerek yoksa anlamak zor.

Konuyu tam olarak okumadım açıkçası fakat şunu söyleyebilirim. Yüksek çözünürlük sanal çözünürlük olabilir bende LG'nin 1080p bir monitörü var 2k olarak gözüküyor. Valorant'ın donma olayı da Windows ayarlarından Sistem/Ekran/Grafikler/Gelişmiş Grafik Ayarları'nda donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması ayarı kapatılınca çözülüyor. Yıllardır olan bir sorun.

Sen en iyisi o sistemi servise gönder her hangi durumda oluyorsa onu belirt öyle test etsinler, hata devam ederse başka psu, başka ram vs ile test etmeleri gerek yoksa anlamak zor.
hocam valla bakıcam suanlık sıfırdan kuruyorum

hocam adam akıllı calısan drıver surumu onerınız nedır pekı o surumu ındırecegım ?

Son düzenleme:

hocam adam akıllı calısan drıver surumu onerınız nedır pekı o surumu ındırecegım ?
Amd yazılımını güncelleme geldikçe yüklüyorum ve Eylül de 1 yıl olacak hiç bir sürümde problem yaşamadım. Bence de ürünü oem paket alındıysa aldığınız yere götürün bence.

Son düzenleme:
güncelleme geldikçe yüklüyorum ve Eylül de 1 yıl olacak hiç bir sürümde problem yaşamadım. Bence de ürünü oem paket alındıysa aldığınız yere götürün bence.
hocam aslında cok abartı oyle bır problem degıl ama herkes bırsey dedı bende her zaman farklı seyler yaptım yuksek ıhtımal onla alakalı suan bakıcam duruma gore formatladım kendım normal ayarlarla kullanıcam bıostan sadece ıgpu kapattım ve expo 1 actım o kadar

Sende kaç adet Ram vardı

hocam aslında cok abartı oyle bır problem degıl ama herkes bırsey dedı bende her zaman farklı seyler yaptım yuksek ıhtımal onla alakalı suan bakıcam duruma gore formatladım kendım normal ayarlarla kullanıcam bıostan sadece ıgpu kapattım ve expo 1 actım o kadar
Mesela benim anakart ve ramlerde expo1 de sıkıntı yaşıyordum ama expo2 de problem olmuyordu. Sistemi format attıktan sonra chipset ve gpu driverlarını kur standart halde test yap. Expo bile açmadan dene

Mesela benim anakart ve ramlerde expo1 de sıkıntı yaşıyordum ama expo2 de problem olmuyordu. Sistemi format attıktan sonra chipset ve gpu driverlarını kur standart halde test yap. Expo bile açmadan dene
igpu da auto ya alayım mı

1 tane 16lık hocam 5600mhz ram ve ssd para yetmedı onlar ofsayt harbıden ama gerısı ıyı ://
SSD para yetmedi derken? Şuan ne kullanıyorsun

Bu arada bir de rami ikinci kanalda dene

1784132662211.webp

expo 2de deneyecegım hocam

Ya özür dileyerek çok üzücü bir soru soracağım, hdmi ve DP kablolarını anakarta mı takıyorsun yoksa ekran kartına mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,350
Üyeler
199,140
Son üye
zedtr

Geri