Zoko Game İn Game Dream Kasa Alınır mı?

ReingX

80+
Reaksiyon skoru
7

Bana hem ucuz hemde güzel geldi type c girişi fln var sizce alınır mı?

7 tane ARGB fan 2k civarına satıyorlar zaten. Güzel gözüküyor kasa ATX olduğunun farkındasın değil mi sistem minicik kalmasın içinde parçaların uyumlu mu?

güzel bir kasaya benziyor, bence alınır. Özellikle bu fiyata BTF desteği olması büyük avantaj. Beğendiysen yapıştır geç.

7 tane ARGB fan 2k civarına satıyorlar zaten. Güzel gözüküyor kasa ATX olduğunun farkındasın değil mi sistem minicik kalmasın içinde parçaların uyumlu mu?
Asus b650 mr ve sapphire 9060xt var küçük dururmu acaba

Ekler

• mini-itx-motherboard-in-an-atx-case-nzxt-h500-v0-tj7ahj4s1e261.webp
    mini-itx-motherboard-in-an-atx-case-nzxt-h500-v0-tj7ahj4s1e261.webp
    49.8 KB · Hit: 24

Alanlar memnun arkadaşın dediği gibi fanları 2k yapıyor. Bende çok toplayıp sattım ilgi çeken bol referanslı kasa

gerçekten güzel kasa, aktif olarak kullanıyorum ve içindeki kontrolcü baya teferruatlı 10port argb ve pwm portları var ve ışıklı mışıklı bi ürün. MSI sıvı soğutma ve sleveed kabloda alacağım onların argb kablosuda takılıyormuş aynı kontrolcüye.
f/p ürünü diyebilirim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-18 at 09.58.54.webp
    WhatsApp Image 2026-07-18 at 09.58.54.webp
    69.9 KB · Hit: 14
2 tane zoko ürünü kullandım iletişime geçtiğim zaman adam ban kral falan diye hitap ediyordu .d kasanın sacları çok ince yani giriş seviyesinden bile kötüydü belki ben giriş versiyonlarını kullandığım için de olabilir ama ben taraftar değilim satarken de sıkıntı gibi

Birde benim tüm sistem siyah sadece ekran karti beyaz sizce kasayı beyazmi almayalım yoksa siyahmi

Son düzenleme:
Sistemin tamamı beyaz mı siyah mı hocam anlaşılmıyor iki kere siyah yazmışsınız. Eğer parçalar beyazsa kasayı da beyaz alın, ekran kartını boyarsınız. Beyaz sleeve kablo alınca da çiçek gibi olur. Dream yerine alpha modeli de gayet güzel onu da değerlendirebilirsiniz

Sistemin tamamı beyaz mı siyah mı hocam anlaşılmıyor iki kere siyah yazmışsınız. Eğer parçalar beyazsa kasayı da beyaz alın, ekran kartını boyarsınız. Beyaz sleeve kablo alınca da çiçek gibi olur. Dream yerine alpha modeli de gayet güzel onu da değerlendirebilirsiniz
Yanlış yazmışım sadece ekran karti beyaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,163
Üyeler
199,305
Son üye
burakvsb

Geri