Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Voleybol senin için daha uygun olacaktır
Aynen Kanzi .

1784502033718.webp

Valla Ronaldo ve Messi yi başından beri seyrebildigim için ne mutlu. Allah ömür verirse Yamal, Mbappe yi izleriz ama bir Messi bir Ronaldo zor gelir.

Satranç Sarmıyor Bana

Basketbol , Voleybol , Tenis , Okçuluk V.b Bir Çok Spor Var .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla Ronaldo ve Messi yi başından beri seyrebildigim için ne mutlu. Allah ömür verirse Yamal, Mbappe yi izleriz ama bir Messi bir Ronaldo zor gelir.
Şimdiki Futbol Eskisi Kadar Zevk Vermiyor Zaten Rekorlar Kolay Kırılıyor Artık Eskiden Gol Atmak Zordu Şimdi Basitleşti . Haaland Ve Mbappe Bu Yaşına Kadar Gayet Güzel Gol Attılar Ve Daha'da Atarlar .

Fransa'dan Dolayı Mbappe Birden Fazla WC Alacak Bak Görürsün .

Ah Penaldom keşke Demokratik Kongoyu ve Kolombiyayı yenseydinde çeyrek finalde Arjantinle oynasaydın yenmene gerek de yok 5 reyting üstü oynasan da olurdu

Bakın size yemin ederim Ronaldocular ile bir parti arasında öyle bir bağ var ki şu ana kadar tanıdığım bütün o partililer Ronaldocu bak tamamı
Oğlum siz bu turnuva mı futbol izlemeye başladınız🤣🤣

Neyse Dünya Kupama sarılarak uyumaya gidiyorum ben

Bakın size yemin ederim Ronaldocular ile bir parti arasında öyle bir bağ var ki şu ana kadar tanıdığım bütün o partililer Ronaldocu bak tamamı

Gene o kitle bi şekilde winner ya bunlar her konuda loser 😅

Fransa'dan Dolayı Mbappe Birden Fazla WC Alacak Bak Görürsün .
Haklısın. Bir Afrika ülkesi olarak Fransa birden fazla alabilir belki ama şu an oyun olarak İspanya nın gerisindeler.
Fransa yıldızlar takımı, İspanya sistem takımı. Fark direkt bu.
2008-2010-2012 üçlemesinden sonra 2028 Avrupa nın da en ağır favorisi İspanya yine.
İspanya nın yedek kadrosu bile bu turnuvada en kötü çeyrek final görür o derece.

Bu arada ben Milli takımlarda devşirme olayına tamamen karşıyım hangi takımda olsursa olsun

Dikkat Et :kekw:
1784502795986.webp
1784502809699.webp

Haklısın. Bir Afrika ülkesi olarak Fransa birden fazla alabilir belki ama şu an oyun olarak İspanya nın gerisindeler.
Fransa yıldızlar takımı, İspanya sistem takımı. Fark direkt bu.
2008-2010-2012 üçlemesinden sonra 2028 Avrupa nın da en ağır favorisi İspanya yine.
İspanya nın yedek kadrosu bile bu turnuvada en kötü çeyrek final görür o derece.
Dediğim Gibi Teknik Direktör Olarak Zidane Gelecek Oyun Düzeni Oturacak .

Bu arada ben Milli takımlarda devşirme olayına tamamen karşıyım hangi takımda olsursa olsun
1-2 taneye tamam da. sömürgecilik resmen tavan yapmış Fransa da mesela.
Biz de gidip Aurelio yu devşiriyoruz işte :)
Gerçi Aurelio iyi topçuydu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,766
Üyeler
199,430
Son üye
Emrullah6494