Yardım Masaüstü PC İçin Ethernet Kablosu ve Akım Korumalı Priz Önerisi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,200
Evde 1000/1000 türknet kullanıyorum. Şuan kablosuz olarak kullanıyorum 1000/1000 göremiyorum 100 max görüyorum yeterli mi evet ama CS2 de anlık rekabetçi de özellikle net jitter ms uçuşa geçiyor oyun kasıyor gibi oluyor sinir bozucu. Modem PC den 1 metre uzakta fakat sık sık yer değiştiriyorum modemi vs o yüzden en az 5 10 metre civarı kaliteli arıyorum. Hızda ve uploadda köküne kadar verebilen tercihim amazon en hızlı adresime o getiriyor diye. Ayrıca akım korumalı priz bazen elektrik gidiyor PC kapanıyor haliyle sanırım akım korumalı prizlerde 1 metre 1.5 metre 2 metre şeklinde daha uzun görmedim varsa daha çok işime yarar yoksa 2 3 akım korumalı priz alıp ek yapa yapa PC ye ulaştırmam gerekecek birbirlerine bağlayıp 🤣 akım korumalı prizinde kalitelisinden varsa önerinizi bekliyorum tercihim amazon yine. Amazon olmasada olur gerçi en acil ethernet kablosu lazım.

Nasıl hocam hızda bir düşüş vs var mı yoksa aynen iletiyor mu?
Ben 1 metrelik kullanıyorum. Tabi 10 metre ye çıkıldığı zaman hissedilir ancak çok küçük bir fark. Wifi ye göre kat be kat iyi

Ben 1 metrelik kullanıyorum. Tabi 10 metre ye çıkıldığı zaman hissedilir ancak çok küçük bir fark. Wifi ye göre kat be kat iyi
Çektim hocam teşekkürler akım korumalı priz için öneriniz var mı acaba

akım korumalı priz olarak sistemi bu prize emanet ediyorum. 1 yıldır hiçbir sorun olmadı. Pazaryeri firmalarda stok yok. Belki büyük yapı marketlerde elektrikçilerde bulabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çektim hocam teşekkürler akım korumalı priz için öneriniz var mı acaba
Güzel günlerde kullanın

akım korumalı priz olarak sistemi bu prize emanet ediyorum. 1 yıldır hiçbir sorun olmadı. Pazaryeri firmalarda stok yok. Belki büyük yapı marketlerde elektrikçilerde bulabilirsin.

Güzel günlerde kullanın
Usb yerinden Arzopa 16 inch ıps monitörü çalıştırıyorum. Normal bir prizde ekranın parlaklığını açamaz iken bunda açabiliyorum yüksek wattlı usb soketi

Saf Bakır Metal Konnektörlüdür. Flat yani düz olması ile de halı altında hissedimez ezilme olmaz. Kullanıyorum memnunum.
Aynısını(10mt olması lazım) 2-3 senedir kullanıyorum. Memnunum. 100lük pakette şuan hız 95.

akım korumalı duvara takılandan almaktansa 5 li filan uzatma kablolu almak daha iyi , benim prizie koltuk denk geliyor mecburen öne kayırmak zorunda kaldım

Ugreen aldım kabile direkt de vardı amazonda fakat hatırladığım kadarıyla ethernet kablosu indirimlerinde alanların bazıları memnun değildi o yüzden almadım mevcutta tunçmatik 5 li kullanıyorum ama kısa haliyle prize 3 metrelik normal 3 lü prizi ek yaparak kullanıyorum. Sanırım bir çok akım korumalı priz kısa 1 metre 1.5 Max 2 gördüm daha uzunu yok sanırım teke düşürmek istemiştim o yüzden

Güzel günlerde kullanın

Usb yerinden Arzopa 16 inch ıps monitörü çalıştırıyorum. Normal bir prizde ekranın parlaklığını açamaz iken bunda açabiliyorum yüksek wattlı usb soketi
Cat 6 cat 7 cat 8 fark eder mi cat 6 aldım ama önerdiğini

Ugreen aldım kabile direkt de vardı amazonda fakat hatırladığım kadarıyla ethernet kablosu indirimlerinde alanların bazıları memnun değildi o yüzden almadım mevcutta tunçmatik 5 li kullanıyorum ama kısa haliyle prize 3 metrelik normal 3 lü prizi ek yaparak kullanıyorum. Sanırım bir çok akım korumalı priz kısa 1 metre 1.5 Max 2 gördüm daha uzunu yok sanırım teke düşürmek istemiştim o yüzden

Cat 6 cat 7 cat 8 fark eder mi cat 6 aldım ama önerdiğini
Cat 7 10 Gpbs cat8 25 Gpbs için kullanılmaktadır. Sadece hız ile alakalı Sunucular ve veri merkezleri için o kablolar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,766
Üyeler
199,430
Son üye
Emrullah6494

Geri