❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Yok sadece iphone 16 beyaz aldım 128 lik, en son vatandan 2021 de yine telefon almışım :D başka sipariş yok o yıllar arasında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonla aradım çoklu alım dedi, dedim 1 adet aldım kontrol etti doğru ama merkez öyle yazmış dedi. SMS tede ticari alım tacir vs birşeyler yazmışlar ama sonuçta 1 adet nasıl ticari alım oluyor. Çok ta önemli değil alsak yine alırız da daha vatandan almam :D
Çok ilginç bir durum gerçekten hocam yaşadığınız olay baya saçma THH verseniz kazanırsınız da öyle bir indirim yoktu telefonlarda sanki THH ile uğraşacak kadar

siparişi iptal olmayan oldu mu dün geceki siparişlerde? konuyu okumadım hiç

siparişi iptal olmayan oldu mu dün geceki siparişlerde? konuyu okumadım hiç
Bazılarına göndermişler garip bir şekilde.

Valla hiç aklımda yoktu ama böyle bir fiyatın gerçek olacağını bilsem bi iPhone 15 çekerdim benim 16 nın pili zayıflamaya başladı bedavaya sıfır cihaza geçerdim. Sadece ekran kartı baktıydım ben o lazım diye.

Fatura bireyselse o 2021 de aldığınız telefondan dolayı muhtemelen
2021 de aldığım telefon bireysel fatura, şuan aldığım kurumsal fatura
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok ilginç bir durum gerçekten hocam yaşadığınız olay baya saçma THH verseniz kazanırsınız da öyle bir indirim yoktu telefonlarda sanki THH ile uğraşacak kadar
%20 vardı zaten vade farksız taksitle alınca çok bir şey değişmiyor 10-15 ucuza gelmiş oldu ama orada kurumsal fatura tercihi aktif yani sms te o zaman öyle söyleme arıyoruz farklı sms farklı kırkayaklar yani

Kurumsal faturada THH ile çözülmez muhtemelen.
Muhtemelen, uğraşmaya değmez zaten ama dediğim gibi saçma yani o zaman kurumsal fatura seçeneği açık olmasın. sittin sene almam daha vatandan bir şey :D

ben ınno 5070ti almıştım kendim iptal ettim ya bilmiyorum yanlış yaptım belki ama keşke zotac alaydım onu iptal etmezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,176
Üyeler
199,637
Son üye
erenysl16

Geri